You2Toys Velvet Purple Vibrator Æg

219,00 kr.

Lille, lækkert og lilla vibrator-æg! Kan med fjernbetjeningen reguleres i mellem de 4 vibrationsniveauer – fra blidt til kraftigt

Kun 6 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Til den vaginale og anale ekstase!

Indfør vibro-ægget og start 4-trins-vibrationen (fra blidt til kraftigt) med den handy pirreregulator. Dette vibroæg er let indføre takket være den silkebløde overflade.

Perfekt til sololege, men kan også bruges sammen med en partner. Lad ham eller hende bestemme, hvordan du skal stimuleres, eller tag selv kontrollen og styr din partner! Du skal blot indføre ægget i vagina og lade legetøjet give dig utrolig dejlig og pirrende nydelse.

Du kan også nyde dette vibroæg analt. Du indfører blot ægget i anus med en lille smule glidecreme og lader den stimulere dit indre. Du kan også bruge dette æg til at stimulere klitoris, men vi anbefaler dog, at du holder disse to aktiviteter adskilt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Bemærk, at batterier bestilles separat: 2 x mignon/AA.

Fantastiske Fordele: 

  • Flot, lilla farve.
  • 4-trins vibration.
  • Let at indføre.
  • Kan nydes på vaginalt og analt.
  • Kan nydes alene eller sammen med din partner.
  • Fremstillet i lækkert materiale: (ABS med PU-overtræk).

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme