Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

You2Toys Guld Bækkenbundskugler

139,00 kr.

Smukke elskovskugler til vagina eller anus. Opnå et stærkt underliv og opnå mere eksplosive orgasmer!

Kun 2 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Til den effektive orgasmetræning

Hvis du står og mangler de helt rigtige bækkenbundskugler til træning af din bækkenbund, så kan vi klart anbefale disse bækkenbundskugler fra You2Toys. Kuglerne kommer i en flot guldfarve og så har de to lydsvage elskovskugler indvendige roterende kugler, der roterer ved hver bevægelse.

Indfør kuglerne i vagina, hvis du gerne vil træne din bækkenbund, eller du kan indføre dem i anus og opnå intens stimuli. Uanset om du bærer kuglerne under selve sexakten eller under helt almindelige hverdagsgøremål, så kan vi godt garantere, at det bliver endnu sjovere.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Med indvendige roterende kugler.
  • Ideel til optræning af bækkenbund.
  • Lette at rengøre.
  • Opnå mere intense orgasmer.
  • Ideel til brug efter graviditet.

Detaljer

Farve: Gylden
Materiale: ABS silikone
Længde: 40 cm
Diameter: 3 cm
Vægt: 135 g

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme