Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

You2Toys Vibrating Strapless Strap-On Triple 3 Teaser

639,00 kr.

En fantastisk strap-on, der stimulerer analt og vaginalt samtidigt, mens du penetrerer din partner.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En vidunderlig fornøjelseskammerat til jer

Vil du gerne stimulere din partner, mens du får dejlig nydelse? Så kan vi varmt anbefale Vibrating Strapless Strap-on Triple 3 Teaser fra You2Toys. Denne strap-on forkæler begge parter under samleje, og giver hende både vaginal og anal nydelse samtidig!

Du skal blot indføre anal og vaginal pluggen i dig og så er du sikker på, at den sidder fast, mens du forkæler din partner. Hvis du vil have mere ud af din nydelse, kan du altid tænde for vibrationerne. Denne vibrerende strap-on har 7 forskellige vibrationsmønstre, som du nemt kan vælge mellem. Brug den trådløse fjernbetjening og kast dig ud i lækker nydelse!

Denne vibrerende strap-on er desuden også vandtæt, og kan derfor også nydes under bruseren eller i badekarret. Når din strap-on er ved at løbe tør for strøm, kan du altid bruge det medfølgende USB-ladekabel. På den måde har du altid lækker nydelse til rådighed.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og elegant udseende.
  • Perfekt til anal og vaginal nydelse.
  • 7 forskellige vibrationsfunktioner.
  • Kan bruges af kvinde/kvinde eller mand/kvinde par.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: You2Toys
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: Vaginal eller anal
Længde: 20 cm
Vaginal plug: 10 cm
Anal plug: 8 cm
Diameter: Maks 3,9 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og PU-overflade

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme