Guide til penispumpe

sexlegetøj Private Play Erotisk sexshop sexbutik med sexlegetøj og lingeri

Penispumpe – få hårdere, tykkere, og bedre erektioner

Kæresten kommer over. Sengen er klar. Kondomer er på plads. Glidecremen stående på dit natbord. Alt er parat… eller er det? Men pludseligt begynder noget at genere dig. Du kan ikke helt finde ud af hvad det er i starten, du kigger ned, og indser, hvad der gør dig så ængstelig.

Du begynder at undrer dig er min penis erekt nok, eller vil den svigte mig, når vi først er gået i gang?

Nogle gange “samarbejder” penissen måske ikke under sex – og det er okay. Det er normalt at have sådanne øjeblikke, så hvis det er sket for dig en eller to gange før, behøver du ikke føle skam eller generet over det.

Hvis du ønsker at forbedre dit sexliv ved at holde længere i sengen eller gøre din penis større, kan du få hjælp fra enkle, men pålidelige sexværktøjer – såsom en penispumpe.

Hvad er en penis pumpe?

En penispumpe er et sexlegetøj, der kan give længere og “tykkere” erektioner. Også kendt som en vakuumpumpe eller vakuum erektionspumpe, og som består af følgende dele:

 • Plastrør, der passer over penis.
 • Hånd- eller batteridrevet pumpe tilsluttet røret.
 • Ringen, der passer rundt om bunden af din penis, når den er oprejst.
Bathmate Hydromax 9 Penispumpe
Se penispumper her

Hvad kan jeg bruge en penispumpe til?

 • Få dig til at holde længere i sengen. Den bruges ikke kun primært til at forstørre din penis. Det kan give dig længerevarende erektioner, hvilket gør det mere nyttigt for mænd, der lider af mild erektil dysfunktion.
 • Giver dig den større penis energi, som mange leder efter. En penispumpe kan midlertidigt forstørre din penis og øge omkredsen et par centimeter under brug. Når du har klimakset og ikke længere er erekt, vil din penis vende tilbage til sin normale størrelse igen. Der er dog nogle der har sagt, at permanent udvidelse er muligt. Så når det kommer til penisforstørrelse, varierer resultaterne stadig fra person til person. 
 • Oplev mere intense orgasmer. Uanset om du bruger en alene eller sammen med en partner, kan det give bedre orgamser i soveværelset. 
 • Lader dig opfylde dine inderste kinky sexfantasier. Hvis du er i gang med at engagerer dig i BDSM-aktiviteter, vil dette legetøj måske være noget for dig. Du kan lade din partner styre trykket og pumpningen for at få orgasmekontrol.

Hvilke fordele er der ved at købe en penis pumpe?

Nu tænker du måske, hvorfor er dette sexlegetøj bedre end måske piller eller anden erektil dysfunktions medicin? Er det effektivt nok? Her er grundene til, at du bør investere i en penispumpe:

 • Prisvenlig. Med penispumper er omkostningerne lavere. Du kan også genbruge dette sexlegetøj, så hvis du har investereret i en højkvalitets penispumpe, kan du helt sikkert bruge den i lang tid.
 • Mindre risikabelt. I modsætning til piller eller operation har brug af en penispumpe færre komplikationer og bivirkningen
 • Ingen operation nødvendig. Det gode ved en penispumpe er, at du ikke behøver at blive opereret bare for at få en større penis i omkreds eller længde. Det er mere sikkert sammenlignet med penisimplantater, piller eller injektioner.
 • Fungere med alle erektil dysfunktions-behandlinger. Da en penispumpe ikke frembyder nogen større komplikationer, kan du bruge dette værktøj sammen med andre behandlingsmetoder for erektil dysfunktion

Sådan bruger du en penispumpe: trin-for-trin guide

Undrer du dig over, hvordan man egentlig bruger en penispumpe? Vi har dig dækket. Her er en guide til at bruge dette udsøgte sexlegetøj. Ved at følge vores tips, sikrer det med garanti  en behagelig pumpeoplevelse uden rod.

Bemærk dog: Dette er generelle instruktioner. For en mere specifik vejledning, se instruktionerne vist på den specifikke pumpe, du har købt dig.

Inden du går i gang: Forberedelse inden du bruger din penispumpe

Før du begynder at dykke ned i penispumpe-verden skal du forberede følgende først:

 • Hvis du vil bruge dette legetøj inden samleje med din partner, så fortæl din partner det. Dette er for sikre din partner ikke bliver unødvendigt overrasket, og jeres hede sex session ikke bliver afbrudt midt i det hele.
 • Tjek først, om den passer ordentligt. Det skal være stramt nok, men ikke for stramt, og at det ikke er smertefuldt at bruge.
 • Vi anbefaler at barbere sig, eller ihvertfald en smule, inden brug for en mere behagelig oplevelse.
 • Find en vandbaseret glidecreme frem

Sådan bruger du en penispumpe:

1. Tid til at finde glidecremen frem

Påfør glidecreme omkring den åbne ende af røret og er par centimeter inde i røret samt penishovedet.

Bemærk: Brug kun vandbaseret glidecreme. Hvis du vælger at bruge en silikonebaseret glidecreme kan det risikere at beskadige penispumpen.

2. Indsæt penis ind i røret

Skal penissen være fuld erekt? Nej, slap eller halv-oprejst er okay, men for lettere brug, indsæt penis når den er fuld oprejst.

3. Begynd at pumpe

Når din penis er indsat helt til rod i røret, skal du begynde at pumpe ved hjælp af håndpumpen eller elmotoren

Hvordan føles det? Du vil begynde at føle en nærmest trækkende fornemmelse, når vakuum trækker blod ind i penis

4. Pump indtil ønsket tryk

Bliv ved med at pumpe, indtil du får det ønskede tryk. Opbevar ikke røret i mere end 15 minutter Det kan påvirke blodgennemstrømningen, hvilket kan skade din penis.

5. Fjern røret

Inden du fjerner trykket, skal du holde den fuldstændigt indkapslede erektion uden bevægelse inde i røret i 3-5 minutter. Fjern derefter trykket, tag penis ud, og nyd sex sammen med din partner..

Bemærk: Det vil være akavet i starten, men når du og din partner har vænnet sig til det, kan en penispumpe være et godt sexlegetøj til forspil.

6. Brug en penisring for at holde erektionen

Hvis dit penispumpesæt har en penisring, kan du glide den ned over penis, indtil den rammer basen.

Hvad er penisringen til? Det hjælper penis med at bevare sin faste erektion. Det begrænser blodgennemstrømningen og holder blodet i penisvævet, hvilket holder erektionen fast nok. 

Bemærk: Hold kun penisringen på plads i højst 30 minutter. Hvis du holder den på i længere tid, kan det skade din privat del.


Efter brug: Sådan rengører og opbevarer du en penispumpe

De fleste dele af en pumpe kan rengøres udefra. Visse dele kræver dog, at du skiller pumpen ad først. Disse dele inkluderer blandt andet penisrøret.

Hver af disse dele kan rengøres med en kombination af vand og meget mild sæbe. Brug vandet samt skånsom skrubning. 

Efter rengøring af alle dele, lad det tørre, før det opbevares. Opbevar det kun et sted adskilt fra dit andet sexlegetøj for at undgå kontaminering.

Er der mulige risici og bivirkninger ved en penispumpe?

At bruge en penispumpe er ikke så skræmmende, som man måske skulle tro. De fleste sundhedsprofessionelle betragter det som et sikkert og effektivt sexlegetøj for dem, der har erektil dysfunktion. Der er dog stadig risici og bivirkninger, som du kan få fra dette sexværktøj:

 • Du får måske nogle “av-av!” øjeblikke. Hvordan du bruger en penispumpe betyder meget. Hvis du ikke følger instruktionerne, kan du føle lidt smerte.
 • Røde prikker kan forekomme på din penis. Disse røde prikker er små, cirkulære, udslætslignende pletter, der kan forekomme under huden på din penis. Ingen bekymringer om dette dog, da det vil falme efter brug af dette legetøj.
 • Det er akavet at bruge (i første omgang!). En penispumpe kan enten “make or break” stemningen. Det er derfor vigtigt, før du bruger dette kærlighedsværktøj, at lade den anden person vide det. På denne måde vil personen være i stand til at forvente, hvad der er ved at komme, hvilket gør din partner det mindre utilpas, når du bruger det, og de ser det for første gang.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvor mange gange kan jeg bruge en penispumpe på en dag?

Det er op til dig! Hvis du er typen, der kan lide at pumpe et par gange om dagen, kan du gøre dette. Nogle mænd foretrækker at gøre det et par gange, da de elsker de fornemmelser, det giver, men for nogle er en gang om dagen (eller endda en uge) nok. 

 • Forøger det størrelsen af ​​din penis?

Ja! Hvis du ønsker at få en større penis, kan du helt sikkert stole på dette pålidelige legetøj. Hvis du sigter efter et permanent resultat, skal du bare være tålmodig og bruge dette legetøj hver dag. Men hvis du bare ønsker at få fastere erektioner under din eller jeres intime øjeblikke, kan du også bruge dette til at få længerevarende og mere faste erektioner.

 • Kan penissen risikere at sidde fast i en penispumpe?

Du behøver ikke bekymre dig om det. Din penis ville ikke sidde fast i en penispumpe. Hovedårsagen til, at penis er ‘låst’ i pumpen, er på grund af trykket. Så hvis du vil fjerne din privat del fra enheden, skal du bare stoppe med at trykke på håndpumpen. Derefter vil trykket blive frigivet uden problemer, så du nemt kan glide penis ud.

 • Hvad skal jeg kigge efter, når jeg vælger en pumpe?

Når du køber en penispumpe, skal du gå efter dine præferencer. For nogle foretrækker de at bruge en manuel pumpe, da de har fuld kontrol over tempoet, mens andre går efter en batteridrevet en for nogle hurtige pumpninger. 

Husk sikkerhed først. Gå altid efter en penispumpe, der har en vakuumbegrænser. Dette sikrer, at lufttrykket ikke bliver for stærkt.

 • Kan jeg få orgasme, mens jeg bruger en penispumpe?

Ja, orgasmer er mulige med penispumper. Hvis du kan lide den intense sugende fornemmelse, som dette legetøj bringer, kan du opleve, at du kan opnå intense klimaks.

 • Hvor længe vil min erektion vare, når jeg bruger en penispumpe?

Da en penispumpe sigter mod at producere længerevarende erektioner, kan din penis stå oprejst længere end normalt.

 • Kan min partner bruge en penispumpe på mig?

Svaret er ja. Penispumpen ser måske maskinagtig ud for nogle, men den kan helt sikkert pifte din sexede tid op. Bare tal om det grundigt med din partner først. Sørg for, at han/hun ved, hvordan man bruger det. Når I er klar, kan du begynde at bruge legetøjet til forspil eller bruge det til mere intense erotiske aktiviteter såsom orgasmekontrol.

 • Hvor længe kan jeg bruge en penispumpe ad gangen?

Det kommer an på dig. Hold kun vakuumet på dit komfortniveau. Bare ikke brug det mere end 15 minutter ad gangen, eller hvis det begynder at blive ubehageligt. Når du er tilfreds, slip vakuumet ved at fjerne penispumpen. Hvis du føler smerte, skal du trykke på luftudløsningsventilen for at mindske trykket.

 • Kan jeg bruge min penispumpe sammen med andet sexlegetøj?

Vil du pifte det lidt op? Du kan helt sikkert inkorporere en penispumpe med andet sexlegetøj. Penisringe, vibratorer, brystklemmer, piske – valget er dit.

 • Kan jeg bruge en penispumpe, hvis jeg ikke er omskåret?

Penispumper kan bruges på alle penisser i alle størrelser og former. Uanset om du er omskåret eller ej, kan du nemt og sikkert bruge dette sexlegetøj. Prøv bare at bruge penispumpen både med og uden din forhud trukket tilbage for at vide, hvilken der føles bedst for dig.

Penispumpe Bestsellers

Det siger kunderne om Private Play