🚚 Bestil nu og modtag i morgen

Anal Fantasy Begynder Perlekædesæt

169,00 kr.

Udforsk den fantastiske verden af anal stimulering med dette begyndersæt fra Anal Fantasy.

Kun 9 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Tag anal stimulering til nye højder

Hvis du aldrig har prøvet anal stimulering, kan vi varmt anbefale, at du prøver dette begyndersæt fra Anal Fantasy. Med dette sæt får du alt det, du skal bruge for at udforske den fantastiske verden af anal stimulering.

Begynd med det mindste sæt perler og øg gradvist størrelsen, så du får den frækkeste og bedste leg. Du kan bruge perlerne alene, eller du kan invitere din partner med ind i soveværelset og få en uforglemmelig aften sammen.

Nr. 1 og nr. 2 er udstyret med en fleksibel akse, der bøjer sig med din krops konturer for at ramme det helt rigtige sted, mens de robuste udtagningsledninger i nr. 1 og nr. 3 tilbyder sikker og nem håndtering. Sørg for ikke at indsætte den sidste perle i nr. 2, da du har brug for den til at håndtere kæden.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og lækkert design.
  • Enormt begyndervenlige.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Perfekt til anal stimulering.
  • Supernemme at rengøre efter brug.

Information

Mærke: Anal Fantasy
Farve: Sort
God til: Begge
Stimulering: Anal
Indsættelig længde no. 1: 12,7 cm
Diameter no. 1: 1,3 – 2,0 cm
Indsættelig længde no. 2: 24,7 cm
Diameter no. 2: 2,5 cm
Diameter no. 3: 2 cm
Materiale: ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme