Anal Fantasy Begynder Anal Beads Sæt

169,00 kr.

Udforsk den fantastiske verden af anal stimulering med dette begyndersæt fra Anal Fantasy.

Kun 8 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Analsex i Nye Højder – Anal Fantasy Begynder Anal Beads Sæt

Hvis du endnu ikke har oplevet glæden af fantastisk anal stimulation, kan vi varmt anbefale Anal Fantasy Begynder Anal Beads Sæt. Dette sæt bestående af anal sexlegetøj er det perfekte valg til begyndere inden for anal stimulation. Du kan være helt sikker på, at du får alt det, du skal bruge for en fabelagtig rejse ind i en verden af intens fornøjelse.

Dette begyndervenlige anal sæt indeholder forskellige anal beads, så du kan begynde med den mindste analkæde og arbejde dig gradvist op. Denne opdagelsesrejse giver dig mulighed for at udforske din egen krops grænser og opnå en dybere forbindelse til din sensuelle side. Start småt og lad nydelsen vokse, som du udforsker de større perler.

Du vælger helt selv, om du vil nyde dette fantastiske sæt med analkugler alene, eller om du vil invitere din partner med ind i soveværelset, så I kan skabe uforglemmelige stunder sammen. For at sikre den mest behagelige oplevelse anbefaler vi, at du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med analperlerne. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og lækkert design.
  • Sæt med tre forskellige analkugler.
  • Enormt begyndervenlige.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Perfekt til anal stimulering.
  • Supernemme at rengøre efter brug.

Information

Mærke: Anal Fantasy
Farve: Sort
God til: Begge
Stimulering: Anal
Indsættelig længde no. 1: 12,7 cm
Diameter no. 1: 1,3 – 2,0 cm
Indsættelig længde no. 2: 24,7 cm
Diameter no. 2: 2,5 cm
Diameter no. 3: 2 cm
Materiale: ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme