Autoblow A.I.+ Blowjob Maskine

1.899,00 kr.

Kunstig intelligens til naturtro blowjobs fra Autoblow. Perfekt til ham, der gerne vil have en blowjob-maskine, der kan forkæle med lækre funktioner og give eksplosive orgasmer!

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Intelligent stimulering til ham

Trænger du til at forkæle dig selv med dejlig stimulering? Så kan vi varmt anbefale, at du prøver A.I.+ Blowjob Maskine fra Autoblow. Med denne maskine kan du være helt sikker på, at din nydelse bliver taget til nye højder.

Masturbatoren kommer med 9 forskellige blowjob-tilstande og en ekstra AI-tilstand, der varierer i rytmen ved hver brug. Dette kan give en mere spændende og realistisk blowjob-sensation. Maskinen er desuden også programmeret på basis af hundredvis af frække blowjob-film, som gør, at denne maskine har fuldstændig styr på teknikken bag det perfekte blowjob.

For at give dig den bedste stimulering, er maskinen i stand til at bevæge sleevet i 250 forskellige positioner. Derudover får du også 10 ekstra hastighedsniveauer for hver tilstand, der giver endnu mere variation under din nydelse. Bliver følelsen for meget, eller ønsker du blot at forlænge orgasmen, kan du altid trykke på pauseknappen, så din nydelse kortvarigt bliver afbrudt.

Hvis du vil opleve endnu strammere stimulering, kan du justere penisgrebsringen. Diameteren kan justeres fra 4,7 cm til 5,3 cm med en skruetrækker. Maskinen er indstillet til 5 cm.

Du kan styre maskinen med et tryk på en knap eller via din smartphone/tablet. På den måde får du også mulighed for at invitere din partner med i legen, hvor han/hun kan styre, hvor blid eller kraftig din stimulation skal være.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

 • Stilfuldt og smart design.
 • 9 forskellige blowjob-tilstande.
 • Ny AI-tilstand – for en mere realistisk stimulation.
 • 250 forskellige positioner.
 • 10 ekstra hastighedsniveauer for hver tilstand.
 • Pauseknap – perfekt til ham, der vil forlænge nydelsen.
 • Justerbar diameter.
 • Kan styres via knap eller smartphone/tablet.

Information

Mærke: Autoblow
Farve: Multifarvet
God til: Mand
Stimulering: Penis
Samlet længde: 22 x 17 x 10 cm
Indsættelig længde: 18 cm
Indvendig diameter: 2 cm
Vægt: 1350 gram
Vibrationer: Ja
Batteri: Strøm; tilslut stikkontakt
Materiale: ABS, silikone og PU

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af Autoblow A.I.+ Blowjob Maskine

 1. Kenneth

  Bedste Blowjob Maskine jeg nogensinde har haft. Kunne jeg give 10 stjerner, så ville jeg gøre det.

Tilføj en anmeldelse af varen