Bon4 Plus Silikone Pikbur Sæt

899,00 kr.

Frækt kyskhedsbælte sæt med 2 bure fra Bon4.

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Udlev din fantasi i dag! 

Bløde og komfortable silikone kyskhedsbælter er ikke kun attraktive, men også praktiske. For en mere behagelig oplevelse anbefaler vi, at du bruger et silikonekyskhedsbælte frem for et lavet ud af stål. Desuden har bæltet også et transparent udseende, som gør det muligt for både dig og din partner at se, hvad der gemmer sig i pikburet.

Med to bure får nøglebæreren mulighed for at bestemme niveauet af komfort, når du har et pikbur på. Fire ringe giver dig den bedste pasform. Vi anbefaler, at du forbliver føjelig, hvis du ønsker at optjene flere privilegier.

Penisburene har huller ved tippen, som gør det muligt at bruge buret, når manden skal urinere. Vi anbefaler dog, at du dupper bagefter med toiletpapir for det mest hygiejniske resultat.

Burenes indre diametre er på hhv. 3,18 cm og 3,48 cm. Det mindste bur har en længde på 6,35 cm og det største bur har en længe på 8,79 cm. Derudover kommer sættet med 4 baseringe på 40, 44, 48 og 52 mm.

Fantastiske Fordele: 

  • Sæt med 2 pikbure.
  • Lavet i et behageligt silikonemateriale.
  • Transparent udseende – gør oplevelsen mere sexet.
  • Kan bæres i længere perioder.
  • 2 forskellige størrelser – for den ultimative komfort.

Detaljer

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme