Doc Johnson Mood Pleaser Stroker Lilla

119,00 kr.

Æstetisk og flot masturbator til ham, der gør dine intime stunder endnu bedre. Få eksplosive orgasmer med Mood Pleaser Stroker fra Doc Johnson!

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Gør din leg sjovere

Med Mood Pleaser fra Doc Johnson får du en skøn masturbator, som gør dine intime stunder sjovere og bedre. Lavet i et blødt og strækbart material med et intenst, ribbet indre, der giver masser af spændende og dejlig nydelse til dig.

I et moderne og æstetisk udtryk får du en vidunderlig masturbator, som gør din leg endnu bedre. Du kan godt glæde dig til en stram og lækker stimulering, når du får fingrene i denne masturbator, som får dig til at hungre efter mere. Det bliver svært ikke at bruge denne masturbator igen og igen.

En masturbator er det perfekte legetøj til intime solostunder, men kan naturligvis også nydes med en partner. Jeres leg bliver superfræk, når I leger med sexlegetøj – både til ham og hende.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Flot og æstetisk udseende.
  • Blødt og strækbart materiale.
  • Kan bruges alene eller sammen med en partner.
  • Til eksplosive og lækre orgasmer.

Information

  • Mærke: Doc Johnson
  • Farve: Lilla
  • Længde: 11,17 cm
  • Diameter: 4,82 cm
  • Materiale: TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Doc Johnson Mood Pleaser Stroker Lilla”