Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Fifty Shades of Grey Glat Vibrerende Æg

499,00 kr.

Slip din indre Anastasia Steele løs med dette vibrerende æg fra den velkendte serie Fifty Shades of Grey.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Gør legen sjovere! 

Vil du gerne gøre din aften lidt sjovere? Så bør du prøve dette vibrerende æg fra Fifty Shades of Grey. Æggene kan bruges alene til intime solo stunder eller sammen med din partner for uforglemmelige øjeblikke.

Du skal blot indføre ægget i vagina med en lille smule glidecreme og styre vibrationerne med den trådløse fjernbetjening. Du kan selv styre vibrationerne eller overlade kontrollen til din partner. Perfekt til en fræk date aften.

Ægget har i alt 10 interessante vibrationsmønstre samt 6 hastigheder, der kan styres separat. Takket være nøglelåsen er det vibrerende æg en diskret medrejsende på ferie, og da ægget er vandtæt, kan du også tage det med dig i badekarret eller brusebadet. For at være på den sikre side har den et sikkerhedsbånd, så du også nemt kan trække den ud igen.

Brug denne vibrator alene eller sammen med andet frækt legetøj. Fifty Shades kollektionen har masser af fantastisk sexlegetøj, som kan gøre jeres leg endnu bedre! Se mere af Fifty Shades kollektionen her.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Simpelt og klassisk design.
  • Stimulerer kvindens indre.
  • Kan styres via trådløs fjernbetjening.
  • 10 vibrationsmønstre og 6 hastigheder.
  • Genopladelig (USB-ladekabel inkluderet)
  • Vandtæt.
  • Rejselås.

Information

Mærke: Fifty Shades of Grey
Farve: Sølv
God til: Kvinde
Stimulering: G-punkt
Længde: 16,5 cm
Indsættelig længde: 7 cm
Diameter: 3,4 cm
Vibration: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: ABS med PU-belægning

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme