Fleshlight GO Torque

399,00 kr.

Lækker Fleshlight til manden på farten, der ikke vil snydes for dejlig leg!

Kun 5 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Legetøjet til manden på farten!

Fleshlight GO Torque er en Fleshlight, der ikke vejer så meget og er en anelse kortere. Den er perfekt til dig, der ikke vil snydes for en dejlig leg, selvom du er på rejse. GO Torque er perfekt til din rejsetaske, og så er den i et design, der gør, at du kan følge med og se din penis, som godt kan være et ret lækkert syn.

Denne Fleshlight har et sleeve på ca. 17,5 cm, og så er den fremstillet i et panteret Superskin, som føles realistisk og er phtalatfrit. Indvendigt har den sine riller og knopper, så du er garanteret ekstra hed stimulation. Sleevet er designet til at være fleksibelt og kan derfor passe de fleste mænd.

Brug den sammen med en glidecreme fra samme mærke, og så vil du opleve en vidunderlig stimulering, som minder om den ægte vare.

For den bedste rengøring anbefaler vi, at du skyller den i varmt vand og bruger en sexlegetøjsrens. På denne måde sikrer du det mest hygiejniske resultat og den længste holdbarhed. Hvis du ønsker at bevare den bløde fornemmelse, kan det også være en ekstra fordel at til tider bruge et Fleshlight pulver efter rengøring.

Fantastiske Fordele: 

  • Fleksibelt sleeve – kan passe næsten alle mænd!
  • Gennemsigtigt design så du og/eller din partner kan følge med.
  • Perfekt rejsestørrelse.
  • Fremstillet i behageligt og lækkert materiale, som føles naturtro.

Specifikationer

Materiale: TPR, TPE
Farve: Gennemsigtig
God til: Mand
Længde: 17 cm
Vandtæt: Ja
Manual: Engelsk
Stimulation: Penis

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme