HOT Massageolie Fresh Tropic 100 ml

109,00 kr.

Skøn massageolie på 100 ml fra HOT. Perfekt til dig, der foretrækker en eksotisk duft under intime massagestunder.

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Eksotiske massagestunder med din partner

Savner du også den sidste ferie, som du og din partner var på? Varmen, duften og stemningen… Nu kan du genskabe al dette med denne vidunderlige massageolie med eksotisk duft fra HOT.

HOT Massageolie Fresh Tropic 100 ml er en luksuriøs massageolie, der er specielt designet til at give en afslappende og forfriskende massageoplevelse. Massageolien kan naturligvis bruges af både mænd og kvinder og vil helt sikkert tage jeres intime stunder til nye højder.

Den friske tropiske duft af denne massageolie er en blanding af eksotiske frugter og blomster, der giver en forfriskende og opkvikkende duft til din massageoplevelse. Smør den godt og grundigt ud på din partners krop og kør dine hænder ind over din partners krop. Olien hjælper med at løsne spændinger i musklerne og giver en afslappende følelse, der kan hjælpe dig med at slappe af og nyde øjeblikket.

Massageolien er let at påføre og trænger hurtigt ind i huden, hvilket gør den ideel til en dybdegående massage eller bare til en hurtig og afslappende massage efter en lang dag. Med dens luksuriøse formel og skønne duft vil denne massageolie med sikkerhed give dig en oplevelse af velvære og afslapning.

Fantastiske Fordele: 

  • Dejlig massageolie til massagestunder.
  • Lækker eksotisk duft.
  • Indeholder 100 ml massageolie.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.

Ingredienser

Ethylhexyl Stearate, Isopropyl Myristate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycine Soja (Soybean) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Parfum, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Linalool, Citral, Beta- Carotene, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Geraniol, Tocopherol, Benzyl Alcohol, Eugenol, Farnesol

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “HOT Massageolie Fresh Tropic 100 ml”