Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

LELO Gigi 2 Deep Rose G-punkts Vibrator

1.249,00 kr.

Gigi 2 fra det populære svenske mærke LELO er en absolut bestseller og er ideel til målrettet stimulation af G-punktet.

 

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

LELO Gigi 2

Gigi er fremstillet i medicinsk silikone og har en skøn blød overflade. Fra det populære svenske mærke LELO er en absolut bestseller vibrator, og er ideel til målrettet stimulation af G-punktet.

Vibratorens lette buede facon og dens special designede lidt bredere hoved, gør det dejlig nemt at stimulere G-punktet.

Gigi er en skøn begynder vibrator, da den er forholdsvis beskeden i størrelsen med sine 3,4 cm i diameter. Den har dog 8 forskellige vibrationsmuligheder, så der er masser af effektivitet og intensitet at hente, og her er det gørelsen og ikke størrelsen.

Den er nem at have i tasken, da den er lille og fiks. Gigi er endvidere lydsvag og du kan trygt tage den med i badet, da den er vandtæt.
Ingen undskyldninger for ikke at tage denne lille smukke og effektive ven med på tur.

Smart for denne model er at den kan låses, således den ikke i en uventet situation, begynder at brumme i tasken.

Gigi er fremstillet i medicinsk silikone og har en skøn blød overflade. Den er genopladelige og holder længe, så du ikke skal tænke på batterier.

Private Play anbefaler du køber en lækker glidecreme til denne lille frækkert, og husker at bruge rensespray til dit sexlegetøj efter brug.

I den fine pakke pakke som vi sender dig, er en sød æske, hvor der også er oplader, manual og en fin lille satinpose til opbevaring.

Specifikationer

Mærke: LELO
Farve: Hvid og pink
God til: Kvinder, G-punkts vibrator
Størrelse: 16,5 cm
Diameter: 3,4 cm
Vægt: 92 g.
Med vibrator: Ja
Stimulation: G-punkt
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladeligt lithium
Materiale: ABS plastik, Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LELO Gigi 2 Deep Rose G-punkts Vibrator”