Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

LELO Soraya Wave Luksus Vibrator

1.629,00 kr.

Den svenske Rabbit Vibrator fra mærket LELO er klar til at revolutionere samt optimere dine sexede solostunder. Prøv denne stilfulde og feminine vibrator og få en intens orgasme!

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Luksuriøs rabbit vibrator til hende. 

Er du også vild med Rabbit Vibratorer og deres overdådige stimulation? Er du klar til tage skridtet videre og få luksus modellen? Så er den svenske Soraya Wave fra mærket LELO den helt rette vibrator til dig.

Med sin organiske udformning, skønne farver og elegante guld detaljer er den mindste ligeså smuk, som den er effektiv.

Det lille hoved på Soraya Wave tager sig godt af dit klitorisområde, mens det store skaft med sin kurvede form stimulerer dit G-punkt i vaginaen.

Rabbit Vibratoren Soraya Wave har, som navnet afslører, den nye Wavemotion teknologi, der imiterer de velkendte og ikke mindst effektive “kom her” bevægelser fra din partners fingre.

Vibratoren har 8 forskellige og kraftfulde vibrationsindstillinger, som du kan skifte imellem, mens du bevæger dig mod klimaks.

Den er naturligvis også vandtæt, så tag gerne din nye ven med i bad og nyd noget fræk kvalitetstid med dig selv.

Fantastiske Fordele: 

  • 8 forskellige og kraftfulde vibrationsindstillinger.
  • Lækre kurver, der rammer dit g-punkt.
  • Intens stimulering af klitoris.
  • Vandtæt.
  • Genopladelig.

Specifikationer

Mærke: LELO
Farve: Sort, lyserød, guld
God til: Kvinde
Størrelse: Fuld længde: 22 cm, hvoraf 12 kan indføres
Diameter: 3,5 cm
Vægt:
Med vibrator: Ja
Stimulation: Klitoris
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig
Materiale: ABS plastik, Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LELO Soraya Wave Luksus Vibrator”