Snail Vibe Dual Vibrator

Original price was: 999,00 kr..Current price is: 849,00 kr..

En innovativ vibrator til hende fra Snail Vibe, der giver kontinuerlig og behagelig stimulation helt frem til klimaks!

3 stykker legetøj i én!

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Snail Vibe Dual Vibrator – Den ultimative nydelse til hende

Her får du en fabelagtig Multi vibrator, der er designet af sexologer til at give dig intense orgasmer. Her får du nemlig et legetøj, der garanterer stærk og samtidig stimulering af både klitoris og vagina – alt sammen for at give dig en uforglemmelig oplevelse.

Vibratoren er designet til at passe de fleste vulvaformer. Dens unikke design er nemlig ikke kun til for at give et charmerende udtryk, men har til formål at give kontinuerlige og behagelige vibrationer til din klitoris, mens stærke vibrationer kan føles indeni.

Skaftet er lavet til at glide nemt ind i vagina og give dig kraftig stimulering indeni, mens armen foroven glider frem og tilbage synkront med din anatomi. På den måde sikrer du, at du bliver forkælet både indeni og udenpå. Med Snail Vibe Dual Vibrator kan du helt sikkert skille dig af med din Magic Wand, dildovibrator og din rabbitvibrator for denne lækre Snail Vibe Dual Vibrator kan det hele!

Snail Vibe forener alle de ønskede egenskaber i ét produkt: den imponerende kraft fra en vibrator, den raffinerede op-og-ned-bevægelse fra en stødvibrator og den dobbelte stimulation af både skede og klitoris som ved en rabbitvibrator. Denne imponerende ydeevne opnås gennem sin særegne og patenterede spiralform samt de to individuelle motorer.

Dets intelligente design tillader dig at nyde dybtgående bevægelser, samtidig med at du konstant og vedvarende stimuleres eksternt.

Snail Vibe er udstyret med to motorer, der harmonisk stimulerer klitoris og vagina. De to motorer kan kontrolleres uafhængigt af hinanden og tilbyder 5 tilstande og 5 hastigheder, hvilket giver dig mere end 600 behagelige kombinationsmuligheder. Begge motorer producerer lavfrekvente, dybe og rumlende vibrationer i intimområdet – dette legetøj vil få dig til at opleve en vibration som ingen andre!

Du kan vælge mellem 5 forskellige vibrationsmønstre og hastigheder. Du vælger mellem dem ved et tryk på knapperne på håndtagshovedet. Vibratoren er desuden genopladelig og kommer naturligvis med et medfølgende USB-ladekabel. Du kan nyde den under dynen eller tage den med under bruseren eller i badekarret, da den også er vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Charmerende og praktisk design.
  • Stimulerer g-punktet og klitoris på samme tid.
  • For kontinuerlig og behagelig stimulation.
  • 5 forskellige vibrationsfunktioner og hastigheder.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Snail Vibe
Farve: Pink
God til: Kvinde
Stimulering: G-punkt og klitoris
Længde: 24 cm
Indsættelig længde: 13 cm
Diameter: 3,9 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme