Stål Donut Penisring 40 mm

198,00 kr.

Moderne penisring lavet af rustfrit stål af høj kvalitet. Til ham, der gerne vil holde længere.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Stål Donut Penisring 40 mm: Den moderne penisring til ham

Stål Donut Penisring 40 mm fra Steel Power Tools er en elegant og effektiv tilføjelse til din intime samling. Denne moderne penisring er skabt med omhu af førsteklasses rustfrit stål, og med en bredde på 40 mm garanterer den en komfortabel og behagelig pasform.

Ringen er solid, hvilket ikke kun tilføjer et æstetisk strejf, men også øger erektionen og intensiverer fornøjelsen under intime øjeblikke. Stål Donut Penisring 40 mm er ikke bare en accessory, det er en investering i dit seksuelle velvære. Lad denne moderne og ribbede penisring fra Steel Power Tools forstærke dine oplevelser og bringe en ny dimension af glæde til dit sexliv.

Vi foreslår, at du bruger lidt glidecreme og sætter penisringen på, mens du er i en afslappet tilstand, hvilket gør det lettere at tage den af og på.

Fantastiske Fordele:

  • Rustfrit stål.
  • Nem at rengøre.
  • Får dig til at holde længere.

Information

Mærke: Steel Power Tools
Farve: Sølv
God til: Mand
Stimulering: Testikler
Størrelse: 40 mm
Materiale: Rustfrit stål

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme