Steel Jewel Butt Plug Medium

289,00 kr.

Udforsk dit sexliv med denne dekorative buttplug fra kvalitetsmærket Steel Power Tools.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Til dig, der gerne vil udforske dit sexliv! 

Steel Jewel Buttplug Medium er af kvalitetsmærket Steel Power Tools, og er en buttplug i et moderne design lavet af rustfrit stål af høj kvalitet. Dette solide sexlegetøj leger med dine sanser med sin intense stimulering. Designet til fornøjelser og bygget til at holde. Udforsk dit sexliv med stålværktøj.

Vi anbefaler, at du benytter en glidecreme sammen med dette produkt for den bedste oplevelse. Derudover er det en god idé at rense legetøjet med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj.

Fantastiske Fordele: 

  • Rustfrit stål i høj kvalitet.
  • L: ca. 7.5 cm, Ø: ca. 3 cm.
  • Leg med temperaturer.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Specifikationer

Husk at vinge Overskriv gemt faneblad

  • Mærke:
  • Farve:
  • Størrelse:
  • Materiale:

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Steel Jewel Butt Plug Medium”