Penishylster

Forkæl din partner med et penishylster og få både ekstra længde og mere fylde. Klik dig gennem udvalget af penishylstre og find lige det penis hylster der passer til dig og dine ønsker. Køb fra de bedste producenter lige her hos Private Play.

Mest solgte penishylster

Alt i penishylster / penisforstørrer

-9%
1.355,00 kr.

Penishylster – hvad er det?

Hvis man ikke har den store erfaring med sexlegetøj, er det ikke sikkert at man lige ved, hvad et penishylster rent faktisk er. Helt grundlæggende siger navnet det egentlig meget godt – et penishylster er et hylster, man tager på sin penis. Et penishylster er et sexlegetøj designet til at give din penis et ekstra boost. Tænk på det som et par superheltestøvler for din bedste ven! Med et penishylster kan du opleve fornemmelsen af en større penis, hvilket kan tilføje en ekstra dimension til dit sexliv.

Det er et stykke sexlegetøj eller sexudstyr om man vil, som mænd kan bruge som et supplement, eller en slags “opgradering” af sin egen penis fx hvis man ikke er så veludrustet fra naturens side, eller hvis man bare vil tilføje lidt ekstra volumen.

Penishylsteret trækkes ned over den erigerede penis, og gør dermed penis større og længere. Det giver en større og anderledes volumen og fornemmelse, som din partner vil kunne føle med det samme.

Ved brug af et penishylster anbefales det altid at anvende vandbaseret glidecreme, både når man tager det på, og når man bruger det med sin partner.

Penishylster giver større nydelse

Et penishylster er perfekt til at give større nydelse til din partner idet penis bliver både længere og tykkere, hvilket vil øge din partners tilfredsstillelse i sengen.

Et penishylster er også ideelt at bruge for mænd, der ikke er så veludrustede, ønkser en større penis og kan således være medvirkende til at man får et godt og velfungerende sexliv, samt større selvværd.

Fordele ved et penishylster

 • Tilføjer flere centimeter til din penis
 • Tilføjer større volumen
 • Kan give en hårdere erketion
 • Passer til alle
 • Kan medvirke til at give større nydelse til dig og din partner
 • Kan give et bedre sexliv med mere sex
 • Kan medvirke til at give større selvværd og selvtillid

Kendte brands

Her hos Private Play fører vi et stort udvalg af penishylstre fra forskellige producenter bla. fra Fantasy X-tensions, som er en meget populær producent.
De varierende typer af penishylstre har forskellige egenskaber og funktioner og farver fx:

 • Penishylster med vibrator
 • Penishylster med bælte
 • Penishylster med ball strap
 • Penishylster i gennemsigtigt gummi

Gør Det Sjovt

Husk, sex skal være sjovt! Et penishylster er ikke kun et værktøj til at forbedre fornemmelsen, men også en måde at tilføje humor og lethed i soveværelset. Det er en mulighed for at grine sammen og skabe endnu stærkere bånd.

Oplev Forskellen

Så hvorfor ikke tage springet? Udforsk vores udvalg af penishylstre på PrivatePlay.dk og oplev, hvordan et lille tilskud til soveværelset kan gøre en stor forskel. Husk, størrelsen er ikke alt, men det skader ikke at eksperimentere med lidt ekstra!

Pleje & vedligehold

Den bedste måde at rengøre et penishylster på er ved at bruge et rengøringsmiddel, som er lavet specielt til sexlegetøj.
Hos Private Play anbefaler vi Pjur Toy Clean – rengøring af sexlegetøj som er praktisk og hurtigt at bruge. Skyl dit penishylster i lunkent vand og tør det bagefter.

Sprøjt rensemidlet på og lad dit penishylster lufttørre, eller tør af med en tør ren klud.

Herefter er produktet rent og klar til brug igen. Ved at rengøre på denne måde efter hver brug, er du sikker på at hygiejnen er i top og dit penishylster vil også holde bedre.

Se vores udvalg af rengøring af sexlegetøj her eller læs vores guide til rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at det ligger op ad hinanden, så holder det længere. Det er også vores anbefaling at bruge en opbevaringspose til dit sexlegetøj.

Flot erektion?

Du er lige nu kun 1 skridt fra at få et stor flot erektion.

Med en Pump Worx Blow-N-Grow Penispumpe kan du få en super flot erektion som du og din partner vil være glade for.

Blow-N-Grow pumpen har god effekt, hvis du bruger den inden sex eller onani. Med behagelig sugestimulering – svarende til et blowjob. Penispumpen giver dig en hårdere rejsning og pumpen er nem og behagelig at bruge.

Påfør lidt vandbaseret glidecreme på bunden af pumpen for at skabe et bedre vakuum.

Køb den her