Sådan bruger du en sugekop dildo

Sådan bruger du en sugekop dildo

Frigør dine hænder og begiv dig ud på mini eventyr rundt omkring i dit hus og mere med en sugekopsdildo.

Sugekop dildoer, det er langt fra en et-trick-fidus! En sugekopsdildo kan bruges på mange forskellige måder, steder og scenarier og kommer i alle former, størrelser og typer.

Når det kommer til at bruge en sugekopsdildo, kan du tage en “klister den på og se ”-tilgang, og vi er sikre på, at du vil klare dig fint. Men hvorfor ikke prøve og udforske lidt mere om de mange måder, du kan bruge en sugekopsdildo på?

Listen er uendelig, men vi har indsnævret den til de absolut bedste tips og tricks til solo- og parlege med en sugekopsdildo.

Hvad er en sugekop dildo?

En sugekop dildo er en dildo med en sugekop på bunden der fungerer som base. Men det er alle de mange måder, du kan bruge disse fantastiske opfindelser på, der gør det til et af de mest spændende sexlegetøj til solo- og parleg.

Hvorfor skulle jeg have lyst til at bruge en sugekops dildo?

En sugekopsdildo giver mulighed for håndfri indføring, så du kan stimulere andre områder af din krop med dine hænder. Plast, metal, fliser eller træ kan alle bruges til at klæbe disse berømte dildoer til – praktisk talt enhver glat, flad eller hård overflade. For en glædelig omgang sex rundt i huset, kan du sætte dem hvor som helst: borde, vægge, stole, brusere og gulve.

Sådan bruger du en dildo i badet

Badeværelset er ideelt til at lege med din sugekopsdildo. Da brusevæggen både er glat og hård, især hvis den er flisebelagt, er det den ideelle mulighed for at bruge en sugekopsdildo. Sæt din dildo på, før du fylder karret eller tænder bruseren for en fejlfri tætning af sugekoppen.

Badeværelsesleg udføres bedst med dildoen vandret og bøjet for vaginapenetrering eller bagdørsleg, mens den vender væk FRA væggen. Medmindre du har en meget lang dildo eller er ret fleksibel, er det ret svært at komme i en position, der fungerer, når du vender MOD væggen.

For en sikkerheds skyld kan du fastgøre et permanent badekarhåndtag til brusevæggen, hvis du planlægger at bruge meget tid med din nye sugekopsdildo i bruseren. Det er også en god idé at investere i en skridsikker måtte.

Du kan også købe en vandtæt stol for sjov i badekarret eller bruseren. Sæt din dildo fast på stolen for at få en mere behagelig tur, eller brug stolen som løftestang ved at holde fast i ryggen af den, mens du står. Badekarstole har sugekopper i bunden af benene for at gøre dem robuste til badeværelsesleg. Du kan også støtte det ene ben op på sædet for at variere din position, mens du står for at få en bedre vinkel.

Forsøg endelig ikke at sætte din dildo fast til brusedøren af glas. Glasdøre er skrøbelige og kan gå i stykker, især hvis du støder imod den.

Bedste måder at bruge en sugekopsdildo på

Brug altid glidecreme med en sugekop-dildo

Mens vand er vådt, forårsager det faktisk friktion under sex, altså irritation, så brug et seksuelt smøremiddel under din badetid for at få et glat, behageligt møde med din fastlåste ven.

Vi vil oftest anbefale en vandbaseret glidecreme til ethvert legetøj, da det passer til alt materiale, men da der er chance for at dette vil blive vasket væk under noget brusebads penetrering ville vi anbefale silikone baseret glidecreme, når du leger i badet. Dog skal man være opmærksom på at silikonebaseret glidecreme ikke passer sammen med silikone fremstillet legetøj. Hvis du matcher de to, vil den silikonebaseret glidecreme nedbryde dit silikonelegetøj hurtigere, og det er der ingen der ønsker.

Hvis du vælger at bruge din sugekop skønhed andre steder i huset end badeværelset, så gør endelig brug en vandbaseret glidecreme. Denne form for glidecreme er den mest alsidige, og vil med garanti passe til alt dit legetøj.

Pas dog på ikke at få glidecreme på brusebadets gulve. At forvandle dit brusebad til en glide- og rutchebane er ikke sjovt og det kan være meget farligt af indlysende årsager.

Sæt sugekop-dildoen et vådt sted: Bad eller brusebad

Siden af et badekar betyder, at du kan sidde ovenpå dildoen (som du ville gøre en partner) ved at stikke sugekopsdildoen fast på siden af karret og sænke sig ned på den for at kunne bevæge sig nemmere i den påkrævede rytme, du ønsker. Man kan også påføre dildoen på et toiletsæde, da det giver en god højde og solid base til dine hoppende eventyre.

Hvis den ekstra dimension af varmt vand, der løber over din krop, mens du nyder dig selv, sætter kryds ved alle boksene, så sæt din ven fast til bruse fliserne i en højde, der passer til dig, og kør afsted til dit hjertes lyst. Hvis brusehovedet ender med at give ekstra stimulation, så bliver livet bare bedre og bedre.

Suge sugekop-dildoen fast et sted: Bord, væg eller gulv

En robust, glat, flad overflade er en nødvendighed, når det angår disse skønheder. Træ- eller flisegulve eller -vægge er de mest pålidelige muligheder, der åbner op for din leg til en række steder i huset.

Hvis du er så heldig at have adgang til en massagebriks, kan det også lave en fremragende base til din sugekops dildoleg, da de er designet til at kunne tage vægten af de fleste voksne. Vi vil råde dig til at sænke den til det laveste niveau af sikkerhedsmæssige årsager.

Et natbord eller sofabord er en anden god mulighed, da de normalt er den perfekte højde at boltre sig på med din nye elsker.

Sæt sugekops-dildoen et reflekterende sted: Spejl

Spejle er et godt eksempel på en overflade til at fastgøre din dildo til, og de giver også en fantastisk udsigt.

Fastgør din dildo til et spejl på gulvet og se dig selv ride op og ned. Hvis du har et vægspejl med en stabil montering, så prøv en doggy-stilling med noget ekstra øjenkonfekt (til dig og din elsker).

Spænd dig fast til noget sjov og ballade

Altid alsidig, de fleste sugekopsdildoer kan kombineres med en række strap-on harness, hvilket skaber en masser af spændende legemuligheder for dig og din partner.

se udvalg strop-on harness

Tilføj en tredje partner, når du bruger en sugekops-dildo

Hvis ideen om en trekant gør dig varm og hed, men virkeligheden af en anden person, der slutter sig til dig og din partner eller dit solo leg skræmmer dig eller man er tilbageholdende med, er en sugekopsdildo et godt alternativ for lige at teste grænserne af.

Klæb den til, hvor du vil, og leg med din silikone elsker i trekløver-simuleringen, eller afprøv oral sex på din dildoven, mens din partner penetrerer dig bagfra. Dette er blot et par forslag, men udnyt fuldt ud at eksperimentere med din ekstra erekte ven i rummet.

Undgå disse over overflader, når du bruger en sugekops-dildo

Undgå møbler, der ikke er robuste nok til at holde både dig og dit ambitiøse stød, eller som ikke er fastmonteret på gulvet eller væggen.

Ujævne overflader fungerer heller ikke, såsom revner mellem fliser, bestemte træoverflade typer. Suget kræver en absolut glat overflade.

Undgå overflader der nemt knuses som et tyndt spejl, glas vindue eller dør, glas sofabord eller andet, der kan splintres. Det kan virke som en fed idé på det tidspunkt, men du vil takke os senere for ikke at prøve det af.

Enhver overflade der er blød, som madras, pude, tæppe, armen på din sofa eller sækkestol, vil sandsynligvis heller ikke fungere godt.