Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Svakom Alice Rabbit Vibrator

499,00 kr.

En luksus rabbitvibrator, der stimulerer dit g-punkt og din klitoris for en vidunderlig orgasme.

Kun 5 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Luksuriøs vibrator til hende! 

Vil du gerne forkæle dig selv med en vibrator, der kan hjælpe dig med at opnå fantastiske orgasmer? Så bør du prøve Alice fra Svakom. Med Alice kan du stimulere dit g-punkt og din klitoris på samme tid. Der er 2 separat stimulerende motorer – en i akslen og en i klitorisstimulatoren, der gør din stimulering endnu bedre!

Alice har 7 hviskestille vibrationstilstande og 5 forskellige intensiteter. Du får derfor god mulighed for at finde netop det mønster, som stimulerer dig bedst. Vibratoren kommer også med SVAKOM Intelligent Mode, der efterligner vibrationsfrekvenserne fra samleje til orgasme.

Du skal blot indføre denne vibrator i vagina med en lille smule glidecreme for det mest behagelige resultat. Alice er også lavet i et ergonomisk design, der tilpasser sig perfekt til dine kvindelige konturer. Derudover er vibratoren lavet i et superblødt og behageligt materiale, der gør din nydelse endnu bedre.

Du kan bruge denne vibrator alene, eller du kan bruge den sammen med din partner under intime forspil eller under selve akten. Alice er genopladelig og kommer naturligvis også med et medfølgende USB-ladekabel. Den har en opladningstid på 1,5 time og en brugstid på 2 timer.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og sofistikeret design.
  • Stimulerer kvindens g-punkt og klitoris.
  • 7 vibrationstilstande og 5 intensiteter.
  • SVAKOM Intelligent Mode.
  • Ergonomisk formet – for bedre stimulering.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Inkl. opbevaringspose.

Information

Mærke: Svakom
Farve: Lilla
God til: Kvinde
Stimulering: G-punkt og klitoris
Længde: 17,6 cm
Diameter: 3 cm
Vægt: 105 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Stænkbeskyttet
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Svakom Alice Rabbit Vibrator”