Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

You2Toys Black Silky Vibrator Æg Med Fjernbetjening

369,00 kr.

Vibro-fornøjelse uden forstyrrende ledning! Oplev de 10 forskellige vibrationsniveauer, som kan styres med fjernbetjening nemt og hurtigt.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Vidunderlige vibrationer til hende 

Hvis du leder efter et sexlegetøj, der giver dig skønne vibrationer uden forstyrrende ledninger, så har vi noget til dig. Black Silky Vibrator Æg fra You2Toys er et superdejligt sexlegetøj, der har hele 10 skønne vibrationstrin, der giver dig lyst til at komme igen og igen.

Ægget er let at betjene med den trådløse fjernbetjening, som du med god samvittighed sagtens kan give til din partner, så han eller hun kan styre din nydelse. Dette sexlegetøj er perfekt til jer, der gerne vil gøre lidt mere ud af jeres dates. En biograftur eller middag har aldrig været sjovere!

Dette vibroæg kan også nydes analt. Du skal blot indføre ægget med en lille smule glidecreme og lade vibrationerne give dig skøn nydelse. Da ægget har en snor i enden kan du nemt og ubesværet få ægget ud igen, når du er færdig med at lege. Du kan naturligvis også bruge dette æg til stimulering af klitoris.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • 10 skønne vibrationstrin.
  • Sort, diskret farve.
  • Fjernbetjent.
  • Kan nydes alene eller sammen med en partner.
  • Kan bruges både vaginalt og analt.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Detaljer

Mærke: You2Toys
Farve: Sort
God til: Kvinde
Længde: 8 cm.
Ø: 3,3 cm.
Vægt: 0.123 kg
Materiale: ABS med overtræk af polyuretan

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “You2Toys Black Silky Vibrator Æg Med Fjernbetjening”