Fantasy X-Tensions Perfect med Ballstrap Penisforlænger 5 cm

Original price was: 299,00 kr..Current price is: 249,00 kr..

Flot penisforlænger med ballstrap fra Fantasy X-Tensions til lækker sjov og leg med din partner.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Ekstra nydelse til jeres intime sessioner

Har du længe gået og leget med tanken om at forkæle din partner med ekstra længde og fylde? Så har vi fundet det helt rigtige produkt til dig. Denne penisforlænger fra Fantasy X-Tensions vil helt sikkert give masser af inspiration til ny og spændende i leg i soveværelset samt give masser af intens nydelse til både dig og din partner. Det bliver så frækt!

Det eneste du skal gøre er at sætte sleevet på din erigerede penis. Den fleksible ballstrap vil derefter holde sleevet på plads og stramme behageligt rundt om dine testikler. Sleevet kan desuden også bruges til at hjælpe dig med at bevare din erektion endnu længere, hvilket din partner helt sikkert kommer til at elske.

Dette sleeve er lavet i det realistiske Fanta Flesh-materiale. Sammen med de naturtro detaljer kan du godt se frem til at give din partner en realistisk følelse, der gør klimaks endnu bedre! Dette begyndervenlige sleeve er også strækbart, hvilket betyder, at det passer stort set alle mænd. Du vælger helt selv, om det skal bruges til anal eller vaginal penetration.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Realistisk og lækkert design.
  • Tydelige vener og markeret penishoved.
  • Behageligt og blødt Fanta Flesh-materiale.
  • Understøtter din erektion.
  • Forlænger penis med 5 cm.
  • Gør penis 33% tykkere.

Information

Mærke: Fantasy X-Tensions
Farve: Naturfarvet
God til: Mænd
Stimulering: Penis, vaginal og anal
Længde: 19 cm
Diameter: 2,7 cm
Materiale: TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fantasy X-Tensions Perfect med Ballstrap Penisforlænger 5 cm”