Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Fleshlight Girls Alexis Texas Outlaw

Original price was: 479,20 kr..Current price is: 415,20 kr..

Her får du Alexis’ frække vagina i en tro kopi. Perfekt til en realistisk, hed og lækker onani oplevelse, der kan gøres om og om igen.

 

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Udlev frække fantasier med Alexis Texas

Glæd dig til masser af dejlig nydelse med denne vidunderlige Fleshlight fra Fleshlight Girls-serien. Denne Fleshlight er perfekt til intime solo-stunder, men kan naturligvis også bruges sammen med din partner.

Masturbatoren er støbt efter Alexis Texas’ vagina og kommer i en dejlig Outlaw-tekstur. Det betyder, at du indeni vil finde en pirrende lystkanal med prikker og riller. Du kommer til at få lyst til at række ud efter denne Fleshlight igen og igen.

Desuden har denne masturbator også et intenst vakuum-tryk, som du nemt kan justere ved at skrue på låget af din Fleshlight. På den måde kan du også nemt bestemme, hvor intens din stimulation skal være.

Fleshlight Girls serien er fremstillet i Real Feel Super Skin, der føles naturlig om din penis og passer til de fleste mænd takket være materialets fleksibilitet. På ydersiden er onani produktet formet som en diskret lommelygte – deraf navnet.

Husk at vaske din Fleshlight efter brug, gerne med rengøring egnet til sexlegetøj. Vi anbefaler brug af glidecreme for en optimal oplevelse. Hvis du gerne vil bevare blødheden og den dejlige overflade, så anbefaler vi, at du benytter Fleshlight pulver sammen med dit produkt.

Fantastiske Fordele: 

  • Formet efter Alexis Texas’ vagina.
  • Justerbart vakuumtryk – så du kan styre intensiteten.
  • Fremstillet i Real Feel Super Skin.
  • Kan bruges af næsten alle penisstørrelser.
  • Gør både solo- og parleg mere spændende.
  • Tekstureret lystkanal med prikker og riller.

Information

Mærke: Fleshlight
Model: Alexis Texas
Farve: Naturfarvet
God til: Mand
Stimulering: Penis
Længde: 25 cm
Diameter: Strækbar
Vandtæt: Ja
Materiale: TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme