Javida Heating Vibe Rabbit vibrator

519,00 kr.

Garanterer hede følelser.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Skønne vibrationer til hende! 

Javida Heating Vibe Dildovibrator forkæler dig med dens ekstraordinære funktioner. Den lillafarvede vibrator med klitorisarm råder nemlig over to motorer, der giver mulighed for både vaginal og klitoris stimulering.

Den ene motor befinder sig i skafter, den anden i armen. Begge råder over 5 vibrationstrin der styres separat. Men det bedste ved det hele er, at skaftets spids kan opvarmes.

Vi anbefaler, at du benytter en glidecreme sammen med dette produkt. Når du er færdig med at lege, så er det en god idé at skylle produktet med sæbe, lunkent vand og eventuelt et rengøringsprodukt til sexlegetøj.

Fantastiske Fordele: 

  • Stimulerer både klitoris og g-punktet.
  • 5 vibrationstrin.
  • Opvarmningsfunktion.
  • Genopladelig.

Specifikationer

Mærke: Javida
Farve: LillaHvid
God til: Kvinde
Længde: 22 cm
Diameter: 2,6 – 3,5 cm
USB kabel: Medfølger
Med vibrator: Ja
Stimulation: Klitoris/vagina
Materiale: ABS, silikone med PU-overtræk

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Javida Heating Vibe Rabbit vibrator”