Kink Power Magic Wand Vibrator

(1 kundeanmeldelse)

989,00 kr.

Kink Power Magic Wand er det perfekte redskab hed solo-og par leg og skøn massage

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Magic Wand med massevis af Power!

Vibratoren er en opgraderet og ekstra kraftfuld version af den klassiske Magic Wand og har hele 8 hastigheder og 8 pirrende vibrations mønstre, som nok skal få din submissive til at vride sig af fryd.

Det effektive, vibrerende hoved er lavet af silikone, der føles blødt og dejligt – både på klitoris, men også andre steder på kroppen. Er aftagelig, så I kan benytte nogle af de frække tilbehørsdele, der sælges separat, med jeres Power Magic Wand.

Med universal adapter, så den kan bruges i hele verden. Den har 6 cm hoved og 3,5 m lang ledning, så I altid kan nå selv i de mest avancerede stillinger.

Brug den til at forkæle din mest sensitive steder eller giv din partner en skøn massage.

  • Opgraderet og ekstra kraftfuld version af den klassiske Magic Wand
  • 8 hastigheder og 8 vibrations mønstre.
  • Med universal adapter, så den kan bruges i hele verden.
  • 6 cm hoved og 3,5 m lang ledning.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af Kink Power Magic Wand Vibrator

  1. Laika

    Vi har fundet vores favorit legetøj i denne kraftige Massage Wand. Vi køber også mange af de gode Massage olier i har.

Tilføj en anmeldelse af varen