Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

LELO Sila Cruise Klitorisstimulator Lyserød

Original price was: 1.199,00 kr..Current price is: 979,00 kr..

Luksuriøs lufttryksvibrator med 8 forskellige stimulationsfunktioner fra LELO. Perfekt til dyb og sensuel stimulation af klitoris.

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Dejlig stimulation til hende 

Trænger du til at blive forkælet af sensuel og dyb stimulation? Så bør du prøve denne vidunderlige klitorisstimulator fra LELO. Sila Cruise forkæler din klitoris med dyb lufttryksstimulation, der efterlader dig tilfredsstillet som aldrig før og alligevel hungrende efter mere. Det bliver svært at lægge denne fornøjelseskammerat fra dig igen!

Du skal blot sætte stimulatorens åbne mund rundt om klitoris, og så vil den forkæle din erogene zone og forstærke den orgasmiske fornemmelse. Vibrationerne er spredt med samme intensitet over hele klitoris, så du får en dyb stimulation, der fører til en sensuel og langsom opbygning af en kraftfuld orgasme.

Sila Cruise er lavet i hudvenlig og behagelig silikone, der føles utrolig dejlig mod huden. Vælg mellem de 8 forskellige vibrationsfunktioner og find det mønster, der tilfredsstiller dig mest. Hvis du ikke kan få nok af denne klitorisstimulator, kan du altid tage den med dig ud i bruseren eller i badekarret, da den er vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og lækkert design.
  • Forkæler klitoris med dejlig lufttryksstimulation.
  • 8 forskellige vibrationsniveauer.
  • Lavet i behagelig og hudvenlig silikone.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: LELO
Farve: Lyserød
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Størrelse: 8 x 7,5 x 3,5 cm
Vægt: 105 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladeligt batteri (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS-plast

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme