Metal Worx Penisbur til mænd

499,00 kr.

Kvalitets kyskhedsbælte i stål, til den ultimative penis kontrol. Med dette penisbur, får du fuld kontrol over erektion og fuld magt til sjov og ballade!

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Med dette luksuriøse high-end Metal Worx Penisbur, støbt i stål af høj kvalitet og håndpoleret til perfektion, får du et produkt, hvor design og funktion går op i en højere enhed.

Det hygiejniske metalfinish er simpelt, ikke-porøs og nemt at rengøre, mens designet er kropsinspireret og lavet til at begejstre. Lås din elskers frække dele ned, og forhindr ham i at blive hård med det ultimative stål Cock Cage.

Støbt i stål af høj kvalitet og håndpoleret til perfektion, tilbyder denne kyskhedshylster maksimal sikkerhed og ren fornøjelse. Skub ringen omkring hans kugler, og slip derefter hans bløde lem ind i stålbøsningen. Du har kontrol over det sjove, og du har nøglen til tilfredshed!

Ringmål omkreds: 14 cm /  Diameter: 4,5 cm

Kommer i elegant kasse.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Metal Worx Penisbur til mænd”