Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

ZADO Brystvorteklemmer

199,00 kr.

Effektive brystklemmer for øget pirring af brystvorterne. Justerbart tryk og kompatibelt med fx lænker. Mulighed for at sætte ekstra vægt på klemmerne.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Opnå lækker og intens pirring ved brug af disse effektive brystklemmer: ZADO Brystvorteklemmer

Sæt klemmerne på brystvorten og opleve en mere pirrende fornemmelse. Brystvorteklemmerne er med læderrem og metalring. Trykket, som du opnår fra på klemmerne, kan justeres individuelt alt efter dit ønske. Klemmerne er polstret med plast for at skåne huden. Ringene tillader en større vægt, hvorledes du kan vælge netop den vægt, du ønsker. Således kan du opnå lige fra blid til hård pirring.

Samlet længde 19 cm, længde på læderrem 11 cm, Ringenes diameter: 2,6 cm. Vægt: 81 g. Materiale: Læder og metal.

Fantastiske Fordele:

  • Ekstra vægt kan vedhæftes
  • Med metalringe
  • Justerbart tryk
  • Kompatibel med øvrigt sexlegetøj, fx lænker

Detaljer

Farve: Sort
Materiale: Metal, læder, PVC
Længde: 19,0 cm
Vægt: 219 g

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ZADO Brystvorteklemmer”