LELO Sona Cruise Klitorisstimulator

Dejlig klitorisstimulator med pulserende lydbølger fra LELO.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Pulserende nydelse!

Glæd dig til at få hænderne i denne vidunderlige klitoris stimulator fra LELO. Sona Cruise forkæler dig med dejlige pulseringer om klitoris og giver dig skøn nydelse, som du kommer til at elske. Brug stimulatoren alene eller inviter din partner med i legen og brug den som dejligt forspil. Det bliver så hot!

Du kan vælge mellem 8 forskellige og pulserende niveauer, der stimulerer klitoris uden at være i direkte kontakt. Du kommer derfor aldrig til at føle, at du bliver ”overstimuleret” og kan derfor se frem til at tage fat i denne stimulator igen og igen. Stimulatoren har desuden også hviskestille lydbølger, hvilket betyder, at du ikke skal bekymre dig om at blive opdaget i din nydelse.

Hvis du ikke kan få nok af denne fornøjelseskammerat, kan du altid tage den med dig under bruseren eller i badekarret. Sona Cruise er nemlig vandtæt. Stimulatoren er fremstillet af silkeblød silikone, som føles utrolig behagelig mod huden.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og luksuriøst design.
  • Stimulerer klitoris med pulserende lydbølger.
  • 8 forskellige niveauer.
  • Lavet i silkeblød silikone.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: LELO
Farve: Pink
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Størrelse: 11,1 x 5,5 x 5 cm
Vægt: 125 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladeligt batteri (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS-plast

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme