Metal Worx magnetiske nippelklemmer – Sølv

299,00 kr.

Stilfulde bling-bing brystklemmer, der med magneter holdes på plads, selv når legen bliver vild! Deres lækre metal overflade giver mulighed for fræk eksperimentering med temperaturer.

Kun 1 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Giv “ædel metaller” en helt ny betydning med dette luksuriøse par high-end magnetiske nippelklemmer. Støbt i stål af høj kvalitet og håndpoleret til perfektion. Disse juvelerede perler er lige dele kunst og fornøjelse, og man kan roligt sige at design og funktion går op i en højere enhed. Det hygiejniske metalfinish er ikke porøs og nem at rengøre, mens designet er kropsinspireret og lavet til at begejstre.

Hvert Metal Worx-produkt kommer i et diskret “opbevaringsetui”, som du kan bruge til at opbevare dit legetøj efter brug. Premium-stålstykkerne er gode til temperaturspil – hold dem i fryseren for at køle ting ned, eller læg dem i en skål varmt vand for at varme tingene op. Giv dine følsomme og erogen brystvorter en pirrende og fræk oplevelse. Bling-bling-cirkelklemmerne har magneter, der holder dine brystvorter, hvilket giver dig den perfekte nydelsefulde form for pirring.

De ser godt og udsmykkende ud og holder dine brystvorter klar til enhver form for stimulering. Bedst af alt falder de ikke af, når først akten går i gang!

Undgå slibende rengøringsmidler for at forhindre ridser i den fine og klare metal overflade.

Detaljer

Mærke: LELO
Farve: Hvid
God til: Kvinde
Størrelse: 92 mm
Diameter: 60 mm
Vægt: 0.123 kg
Med vibrator: Ja
Stimulation: Klitoris
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig
Materiale: ABS plastik, Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Metal Worx magnetiske nippelklemmer – Sølv”