PDX Perfect Pocket Pussy Double Stroker Brun

249,00 kr.

Superfræk og realistisk masturbator med både vagina og anus. Perfekt til ham, der har lyst til lidt af det hele.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Til dine intime stunder 

Perfect Pussy Double Stroker fra PDX er en realistisk og skøn masturbator til ham, der ligner en ægte vagina. Her får du en skøn masturbator, som ser lige så godt ud, som den føles.

Denne masturbator er lavet til at føles og se ægte ud. Det betyder, at den er dejlig kompakt og er fremstillet i et superblødt Fanta-Flesh materiale, som næsten føles som rigtig hud.

Udover at imitere en ægte vagina, får du også et anus, som giver dig rig mulighed for at skifte og variere, så du tilfredsstiller dine nydelser og fantasier. Du vælger selv, hvilket hul, du har lyst til! Begge huller føles fantastisk og hjælper dig med at opnå en skøn og ekstatisk orgasme.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele:

 • Ligner og føles som en ægte vagina.
 • Lavet i Fanta-Flesh materiale.
 • Gør dine onanisessioner endnu bedre.
 • Flot og sexet hudfarve.

Information

 • Mærke: PDX PLUS
 • Farve: Brun
 • Længde: 14,2 cm
 • Diameter: Kan strækkes op til 7,6 cm

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af PDX Perfect Pocket Pussy Double Stroker Brun

 1. Norman

  Onani er = med Masturbator. Her er der fuld skrald på.

Tilføj en anmeldelse af varen