-15%
Bondage Hook Butt Plug
Bondage Hook Butt Plug
Bondage Hook Butt Plug
Bondage Hook Butt Plug
Bondage Hook Butt Plug
Bondage Hook Butt Plug

You2Toys Bondage Hook Butt Plug

169,00 DKK

En anal plug med krog til bondage. Perfekt til anal stimulering og fræk bondage-leg i ét!.

På lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping
Beskrivelse

Til den ambitiøse bondage-fan! 

Bondage Hook Butt Plug er det helt rigtige legetøj til den ægte bondage-fan. Med denne plug kan du både eksperimentere med anale fornøjelser, men også med bondage elementer, der sammen giver dig mulighed for at opleve den frækkeste leg!

Krogen tillader at du kan fastgøre et reb til den, som igen kan fastgøres til hænder, hals eller lignende. Det betyder, at personen, der bærer denne analplug, vil føle, at pluggen trænger dybere og dybere ind. Et absolut “must-have” for alle, der elsker anal og bondage lege!

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Perfekt til dig, der elsker bondage og anal.
  • Gør din leg mere kinky!
  • Kan nydes af både mænd og kvinder.
Pleje & vedligehold

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Detaljer

Detaljer

Mærke: You2Toys
Farve: Grå
God til: Mænd og kvinder
Samlet længde: 24 cm
Længde analplug: 5,1 cm
Diameter: 3,5 cm
Materiale: Aluminium

Du kunne også være interesseret i...