Fröhle Vagina Pumpe Solo Extreme

359,00 kr.

Oplev spændende stimulation med Fröhle Vagina Pumpe Solo Extreme, der gør vagina mere sensitiv samt forstørrer labia og klitoris.

Kun 2 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Sensuel leg med Fröhle Vagina Pumpe Solo Extreme

Med Fröhle Vagina Pumpe Solo Extreme får du det ultimative værktøj til skøn nydelse. Med dette sæt får du en vaginal pumpe med boldpumpe og en FRÖHLE indsættelsestube, så du har mulighed for forbedre blodcirkulationen i det intime område. Dette resulterer i øget følsomhed under seksuelle aktiviteter samt større labia og klitoris.

Den intime sugekop er 12 cm lang, 7,5 cm bred og 8,5 cm dyb, mens røret er 14 cm langt og 2 cm bredt. Fremstillet af PC og PVC, er dette sæt designet til at tilfredsstille dine mest intime behov med en uovertruffen kvalitet og effektivitet.

Du skal blot sætte Fröhle Vagina Pumpe Solo Extreme ned over vagina og derefter trykke på boldpumpen. Glæd dig til at mærke det pirrende vakuum, der tager din leg til nye højder! Vær dog opmærksom på, hvor længe du lader vagina pumpen sidde, hvis du bruger den for første gang.

Fantastiske Fordele: 

  • Klassisk og simpelt design.
  • Større labia og klitoris – for øget sensitivitet.
  • Perfekt til intens leg i soveværelset.
  • Let at bruge.
  • Nem at rengøre efter brug.

Information

Mærke: Fröhle
Farve: Gennemsigtig
God til: Kvinde
Stimulering: Vaginal
Størrelse vagina pumpe: Længde: 12 cm
Bredde: 7,5 cm
Dybde: 8,5 cm
Størrelse indsættelsestube: Længde: 14 cm
Bredde: 2 cm
Materiale: PC og PVC

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme