LELO Lyla 2 Vibrator Æg

1.089,00 kr.

Dejligt vibratoræg fra LELO med trådløs fjernbetjening til skøn og pirrende stimulation.

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Tag din nydelse til nye højder

Vil du gerne forkæle dig selv eller din partner med et dejligt vibratoræg? Så bør du prøve Lyla 2 fra LELO. Dette vibratoræg har en imponerende SenseMotion-teknologi, og så er den 50% kraftigere end dens forgænger.

Du styrer vibrationerne ved at bevæge fjernbetjeningen, men du kan naturligvis også bruge knapperne, der sidder på selve ægget. Du kan vælge mellem 8 vibrationsfunktioner, så du får rig mulighed for at udforske din nydelse. Lad din partner styre vibrationerne og glæd dig til pirrende nydelse enten derhjemme eller ude blandt andre. Det bliver jeres frække hemmelighed!

Hvis du ikke kan få nok af dette vibratoræg, kan du altid tage det med dig under bruseren eller i badekarret. Ægget er nemlig vandtæt. Vibratoren er desuden lavet i blød og medicinsk silikone, som føles utrolig behagelig mod huden. Ægget har desuden lydsvage vibrationer, så du ikke behøver at bekymre dig om at blive afbrudt under din nydelse.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og praktisk design.
  • Forkæler g-punktet med dejlige vibrationer.
  • 8 forskellige vibrationsfunktioner.
  • Kan styres med trådløs fjernbetjening.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: LELO
Farve: Ceriserød/lyserød og sort
God til: Kvinde
Stimulering: G-punkt
Størrelse: 8 x 3,3 x 3,2 cm
Diameter: 3,2 cm
Vægt: 36 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladeligt batteri (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: ABS-plast og silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme