Køb Sexlegetøj fra Pleaser by Private Play

pleaser-by-private-play-sexlegetøj

Pleaser – Sexlegetøj med fokus på kvalitet og design

Pleaser by Private Play er et af vores populære mærker af sexlegetøj, der fokuserer på at tilbyde en luksuriøs og eksklusiv oplevelse for brugeren. Produkterne fra dette mærke er designet med henblik på at stimulere og tilfredsstille en bred vifte af seksuelle præferencer og behov, så både mænd og kvinder kan få intens og førsteklasses-stimulation.

Når du køber sexlegetøj fra Pleaser, kan du være helt sikker på, at der er blevet lagt vægt på kvalitet og design, så du får det bedste sexlegetøj, der tager din stimulation til nye højder. Mange af produkterne fra dette mærke er bl.a. lavet af flydende silikone, som føles utrolig behagelig mod huden og giver en tilfredsstillende fornemmelse under brug. Glæd dig til at mærke Pleaser-sexlegetøj glide ind over din krop og ramme alle dine intime hot spots, så du kan opleve pirrende fornemmelser, der bringer dig tættere på klimaks. Mange af produkterne er desuden også vandtætte, hvilket betyder, at du kan nyde dejlig stimulation under dynen, men også under bruseren eller i badekarret. Kan det blive bedre? 

Pleaser by Private Play-produkterne er kendt for at have en lang levetid og en god holdbarhed, hvilket sikrer, at brugeren får fuld værdi for pengene. Derudover er mange af produkterne genopladelige og kommer naturligvis også med et medfølgende USB-ladekabel, så du har dejlig stimulation til rådighed, når du har brug for det. Produkterne fra Pleaser er designet til at være brugervenlige og kan anvendes af en bred vifte af forskellige mennesker, der ønsker at udforske deres seksualitet og øge deres nydelse og intimitet. Det betyder, at der både er produkter, der egner sig perfekt til sololeg, men også til pirrende og spændende parlege.

Pleaser Private play sexlegetoej

Luksuriøse vibratorer til hende fra Pleaser

Du kan f.eks. prøve nogle af vores populære vibratorer, der kommer i forskellige former og størrelser, så du kan tilfredsstille alle dine seksuelle behov. Nogle af vibratoerne har en klassisk form og er beregnet til at stimulere klitoris eller G-punktet, mens andre har mere unikke og avancerede funktioner. Under vibrator-kategorien kan du bl.a. forkæle dig selv med en skøn dildovibrator, hvis du foretrækker en mere ”klassisk” stimulation – blot med flere fordele, men du kan også springe ud i dejlig leg med en kæk rabbitvibrator. 

Har du derimod brug for noget, der er mere begyndervenligt, kan vi varmt anbefale, at du prøver nogle af Pleasers små, men praktiske bullet vibrators, der giver nøjagtig og målrettet stimulation til de steder, du ønsker. Den kompakte størrelse gør, at den er supernem at bruge og virker mere overskuelig for hende, der har lidt til ingen erfaring med sexlegetøj. 

Uanset hvad du er i humør til, kan du være stensikker på, at vibrator-kategorien har alt det, kvinden står og mangler for at opnå klimaks.

Pleaser by Private Play - dildo med vibrator sexlegetøj til kvinder
Se pleaser udvalget her →

Bedste bækkenbundstræning med Pleaser

Pleaser by Private Play tilbyder også forskellige bækkenbundskugler til hende, så du får mulighed for at træne din bækkenbund. Denne træning er anbefalet af jordemødre, gynækologer og sexologer, og hjælper dig med at stramme muskulaturen i underlivet. Med denne træning får du altså et strammere og sundere underliv, der hjælper med at reducere inkontinens, forbedre seksuel funktion og øge følsomheden. Alt i alt er bækkenbundskugler bare et supergodt produkt til hende, og så er det både sjovt og pirrende på samme tid. 

Det gode ved bækkenbundskugler er også, at de kan bruges af både erfarne såvel som begyndere. Du skal derfor ikke være bange for at kaste dig ud i træning med disse kugler, da bækkenbundskuglerne er lavet til, at du nemt kan tilpasse din træning til dine behov med forskellige vægte. 

Pleaser By Private play Heidi Bækkenbundskugler Sæt Lilla
Se pleaser udvalget her →

Penisringe til hård erektion

Som mand kan du også kaste dig ud i dejlig leg med penisringe. Penisringe i Pleaser by Private Play-kategorien er designet til at øge mandens seksuelle oplevelse og forbedre hans erektion. Penisringene er tilgængelige i forskellige former og størrelser, og så er de lavet i det blødeste og lækreste silikone-materiale, uden at gå på kompromis med den ønskede effekt fra en penisring. 

Pleaser har sørget for at have et bredt udvalg af forskellige penisringe, så manden også får mulighed for at finde netop det produkt, der passer bedst til hans smag. Nogle foretrækker et sæt med forskellige penisringe, hvor man nemt kan vælge og vrage det, man har brug for, eller kombinere de forskellige ringe til man opnår en ønsket effekt, hvorimod andre prioriterer en penisring, der både kan glæde ham og hende. Nogle af Pleasers penisringe kommer nemlig med ekstra funktioner som vibrationer eller bølgeformede teksturer, der kan øge stimulationen for både manden og partneren. Disse penisringe fungerer derfor også som et fantastisk parlegetøj, og vil helt sikkert være et hit derhjemme i soveværelset. 

Pleaser By Private Play Lucas Penisring med Vibrator Sort
Se pleaser udvalget her →

Find dit næste anal sexlegetøj blandt Pleaser

Hvis du er typen, der foretrækker anal stimulation, kan Pleaser by Private Play også tilbyde dette. Denne type stimulation er især populær blandt dem, der foretrækker stimulation af p-punktet, og så kan produkterne naturligvis bruges af både mænd og kvinder. Pleaser-produkterne er enormt brugervenlige, og er derfor også ideelle til ham eller hende, der ønsker at eksperimentere med anal fornøjelse. Vi har også lavet en guide til dig, der har brug for hjælp til at komme i gang med anal stimulation. Læs vores guide til anal stimulation.

Anal-produkterne fra Pleaser er designet til at være sikre og behagelige at bruge, og så er de typisk lavet af bløde og fleksible materialer, som er lette at indsætte og fjerne. Vi anbefaler naturligvis, at du kombinerer produkterne sammen med en god vandbaseret anal glidecreme, så du eller din partner oplever den mest behagelige stimulation. Hvis anal produkterne fra Pleaser frister dig, kan vi endda også glæde dig med, at mange af produkterne kommer med spændende og pirrende vibrationer, der tilføjer en ny dimension til din anal stimulation. Nogle af anal-produkterne fra Pleaser kommer endda med fjernbetjening, hvilket er helt perfekt til par, der gerne vil eksperimentere med deres seksuelle lyster. Det bedste ved Pleasers anal plugs er dog, at de kommer med en bred base for at undgå, at de går for langt op i anus, så du ikke oplever ubehag eller i værste tilfælde skade.

Pleaser Private play sexlegetoej
Se pleaser udvalget her →

Skru op for romantikken med Pleasers sexlegetøj til par

Ønsker du at skrue op for romantikken mellem dig og din partner, kan du også glæde dig til at lege med Pleasers udvalg af dejligt parlegetøj, der er designet til at øge intimiteten og nydelsen i jeres forhold. Du kan f.eks. overraske din partner med et frækt vibratoræg, der muliggør seksuel nydelse ude blandt andre uden nogen fatter mistanke. Pleaser har masser af lækkert parlegetøj, der helt sikkert vil krydre parforholdet og holde kærligheden i live. 

Forestil dig, at du og din partner har været ude på en romantisk date på jeres yndlingsrestaurant, mens han har kontrolleret din nydelse fra den anden side af bordet med en fjernbetjening. I træder ind ad dørtærsklen til jeres hjem, og du kan dårligt nok få hænderne væk fra ham, men så overrasker han dig igen. Beder dig om at lægge dig ned i sengen, hvor han finder det næste legetøj frem. Måske bliver det en dejlig massagestav, der forkæler dig med intense og dybe vibrationer, så din krop er klar til at blive forkælet af din partner. Eller måske hiver han en penisring frem med vibrationer, så legen kan fortsætte lidt endnu, samtidig med at give jer intens nydelse. Alt dette kan lade sig gøre med sexlegetøj fra Pleaser by Private Play. Hvad venter du på?

Pleaser Private Play Sexlegetøj
Se pleaser udvalget her →

Bestsellers fra Pleaser

-34%
59,00 kr.
-14%
FAVORIT
299,00 kr.
-15%
-25%
299,00 kr.
-23%
199,00 kr.
-16%
-21%
499,00 kr.
-34%
-17%
-20%
399,00 kr.
-25%
299,00 kr.
-40%
-25%
-33%
199,00 kr.

Kontakt os

Har du spørgsmål omkring Pleaser eller nogle af produkterne fra mærket, er du altid mere end velkommen til at kontakte os over mail eller på telefon i hverdage mellem 09:00-12:00. Vi ønsker nemlig, at du får den bedste oplevelse, når du handler hos Private Play, og vi vil derfor gøre vores bedste for at hjælpe dig. Se mere om at kontakte Private Play