Hvad er en pocket pussy, og hvordan bruger man den 

Folk tænker normalt på vibratorer til damer, når de tænker på sexlegetøj. Men der er et stort udvalg af legetøj til rådighed for fyre, hvoraf mange er beregnet til at øge seksuel nydelse, enten alene eller sammen med en partner. Den mandlig masturbator, eller pocket pussy, som det er almindeligt kendt, er et af de mest populære sexlegetøj til mænd. Du vil ikke gå glip af at bruge en pocket pussy, da det kan være en af livets bedste følelser. Den følgende artikel besvarer også andre spørgsmål, du nødvendigvis ikke har tænkt over.

Så, hvad er en pocket pussy?

Kort sagt, er en pocket pussy eller en kunstig vagina et mandligt onani-ærme, der nøje viser udseendet og følelsen af en kvindelig vagina.

Med tiden er udtrykket “pocket pussy” kommet til at omfatte ikke kun forskellige kropsområder som munden eller numsen, men også andet orgasmefremkaldende udstyr. Der er ikke eksistere ikke “den bedste pocket pussy”, da dette afhænger af smag og behag alt efter individ. Der findes ingen “ultimativ pocket pussy”, da valget er meget afhængig af smag og behag. Dog er et af de mest populære mærker af pocket pussy; Fleshlight. Fleshlight tilbyder en bred vifte af anal-, mund- eller vaginaformet pocket pussy. Alt fra begynderen til den øvede sexelsker og ikke mindst de ultra populære Fleshlight Girls.

Pocket pussy private play

Sådan bruger du en pocket pussy: step-by-step 

Rengør både indvendig (kanalen) og udvendig af din pocket pussy med varm vand og antibakteriel rengøringsmiddel til sexlegetøj. Vi anbefaler Sexlegetøjs Rengøring fra Private Play. (og ja, husk at gøre dette inden brug, da du gerne vil sikre renlighed)

Brug rigelige mængder af din yndlings vandbaserede glidecreme på din penis såvel som inde i pocketpussy’en. (vandbaseret glidecreme er essentielt, når vi taler om silikoneoverflade sexlegetøj)

Indsæt din penis i pocket pussyen (helst med en erekt penis)

Begynd at skubbe frem og tilbage, mens din penis er inde

Resten er kun dig, nyd det!

Gentag trin 1, når du har fuldført rejsen, rengør, rengør, rengør.

Hvorfor bruger folk en pocket pussy?

Hvis du på det seneste går gennem en mindre tørkeperiode, kan dine egne hænder nogle gange blive lidt kedelige. Pocket pussies lader dig pifte dine onani-sessioner op ved at efterligne den ægte vare så tæt som muligt. De lader dig også deltage i mere aktivt onani. I stedet for at bruge det på din penis, kan du placere enheden på en måde, så du kan have sex med den ligesom en rigtig person.

Der er et par måder at gøre dette på, såsom at placere din pocket pussy mellem din sengeramme og madras eller måske købe noget sugekopstilbehør, der lader dig sætte den på væggen i dit brusebad. Du kan øve dig i alle dine bevægelser, og hvis du har angst for præstation, så sørg for, at du ved præcis, hvad du laver, før den ægte vare.

Det behøver dog ikke kun være til onani. Ligesom ethvert andet sexlegetøj er det en fantastisk måde at pifte dit sexliv op, at bringe det ind i soveværelset med din partner. Din partner kan bruge det på dig i stedet for og tage al kontrollen fra dine hænder, hvis man er komfortabel med det.

De kan også være en god backup til tidspunkter, hvor en vagina eller anus kan blive øm eller gnave, men manden er ikke helt færdig endnu. Din partner kan skifte over til din pocket pussy og afslutte dig uden yderligere smerte for dem.

Fordele af at bruge en pocket pussy

Nydelse behøver ikke nødvendigvis være det eneste mål, når man bruger en pocket pussy. Du vil få betydelige fordele for dit sexliv, hvis du vælger at bruge din pocket pussy på en bestemt måde. Eksempler kan omfatte:

Overvinde stress og angst ved at øve sig før den rigtige vare

Forbedring af sin seksuelle udholdenhed ved at prøve at holde længere, hver gang du bruger den

Mulighed for at øve dig i at vedligeholde dine erektioner både før og efter ejakulation, hvilket kan lade dig fortsætte med at præstere i scenarier, hvor du kommer lidt tidligt.

At kontrollere din ejakulation og overvinde for tidligt sædafgang privat.

Forbedring af dine seksuelle teknikker og praktisering af forskellige aspekter af sex.

Øve din rytme af stød.

Forhindrer “dødsgreb”, mens du onanere. Nogle mænd holder deres penis meget stramt, hvilket kan forårsage tab af følelse og gøre det mindre tilfredsstillende at have sex. Pocket pussies kan hjælpe med at bekæmpe dette, da det stramme greb netop er på etuiet og stramheden i stedet styres af ærmet.

Typer af pocket pussy

Pocket pussies er lige så varierende som kvinders rigtige vaginas. Der er mange forskellige designs og stilarter tilgængelige for at tilfredsstille de behov, du har. Generelt vil de blive opdelt i 3 forskellige kategorier:

Vagina

Denne kategori er nok den mest berømte slags pocket pussies og har fået lagt mest arbejde i dem af designere og producenter. Uanset hvilken slags vagina du vil prøve, er du sikker på at finde noget derude, der virker for dig.

Pocket Pussy Masturbator Regular fra YOU2TOYS, med dens fleksible dåse, kan trykket let varieres og Pussy masturbator med vibrator fra PDX er med sin insisterende sugeevne med til at lade dig opleve øjeblikket af ren ekstase, du aldrig har prøvet før.

Anus

Denne kategori er perfekt til dem, der ønsker at udforske en anden fornemmelse. Brug af anus pocket pussies kan være meget strammere og mere intens end en vagina og producere nogle helt unikke følelser. De er også gode, hvis du vil prøve anal, men din partner er ikke rigtig til det. 

Mund

Mundformede pocket pussies er designet til at simulere følelsen af at få et blowjob. Der er tonsvis af styles derude, nogle med kun læber, og andre har endda tænder eller tunger for en helt realistisk oplevelse. Nogle mundformede pocketpussies har oven i købet sugesystemer, som giver en endnu mere ægte blowjob-oplevelse

Fra alle os til alle jer

For yderligere information eller spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på mail eller tlf. For at finde flere produkter såsom glidecreme, rengøringsmidler mm. henviser vi videre til vores hjemmeside. Vi kan tilbyde alt hvad hjertet begærer.

Se her under udvalget af de mest solgte Pocket Pussy fra Private Play. Herfra er det kun dig der sætter grænserne. 

God fornøjelse!

Pocket Pussy bestsellers

Det siger kunderne om Private Play