Sådan bruger du en dildo

vaelg-den-rigtige-dildo

Guide til dildoen

Hvad er en dildo? Dette er med til at give forståelse, hvordan en dildo kan forbedre dit solo- eller parleg

Når du ønsker ligetil tilfredsstillelse, bør du række ud efter en dildo. Den perfekte tilføjelse til sololeg og parleg, dildoer er meget alsidigt sexlegetøj. I denne guide gennemgår vi, hvad de er og hvorfor du vil have lyst til at bruge en.

Hvad er en dildo?

En dildo er et fallisk formet sexlegetøj, der er designet til at stimulere dine indre erogene zoner, inklusive G-punktet og P-punktet. Dildoer kan bruges vaginalt, analt og – hvis de vibrerer – også ekstern, alt efter hvilken type dildo du køber.

Hvordan ser en dildo ud?

Dildoer kommer i en række forskellige størrelser, former og farver, men de er ofte formet efter en erekt penis. De har normalt et svampeformet hovede, og nogle har endda naturtro testikler eller fremtrædende blodårer langs skaftet, hvilket kan bidrage til den behagelige oplevelse.

Der er adskillige fordele ved at bruge en dildo i soveværelset, uanset om du lader din kæreste være med i nydelsen eller holder det hele for dig selv:

  • De er meget tilpasningsdygtige, så du er sikker på at finde en, der passer til dig. 
  • De kan være en fantastisk måde at få dig begejstret for sex og varme dine muskler op før penetration.
  • Det er vældigt sjovt at have sex med en dildo, især hvis du elsker indvendig stimulation.
  • Mange kommer med en sugekop base, der kan bruges i en strap-on sele til håndfri fornøjelse.
  • Både vaginalt og analt kan dildoer med en udspændt base hjælpe med at stimulerer.

Tips til begynderen: hvordan man bruger en dildo for første gang

Du har nu købt din første dildo fra Private Play, hvad er det næste? Det kan være skræmmende for nogle mennesker at bruge en dildo for første gang, men bare rolig – vi fører dig igennem det.

Start småt

Det kræver noget at vænne sig til at bruge en dildo, især hvis du ikke har lavet meget penetrationsleg før. Det er derfor, for at gøre indsættelsen lidt lettere, anbefaler vi at starte med noget mindre. Dildoer kan være så små som 10 centimeter lange og så store som 40 centimeter lange. Det er derfor, inden du køber din nye dildo, vigtigt at være opmærksom på målene, der er angivet på varens side. Hvis du stadig ikke er sikker på, hvad du skal arbejde med, kan du visualisere det ved hjælp af din trofaste lineal.

Brug glidecreme med din dildo

Glidecreme er din bedste ven, når det kommer til at bruge en dildo (Eller andet sexlegetøj for den sags skyld). En generøs portion glidecreme vil få din legetid til at føles endnu mere fornøjelsesfyldt og give din dildo den glatte lethed, den har brug for for nem penetration ved dine erogene zoner.

Hvis din dildo er for eksempel er lavet af glas, er du velkommen til at bruge hvilket slags glidecreme du ønsker, inklusiv silikonebaseret, vandbaseret eller oliebaseret. Hvis din dildo er lavet af silikone skal du sørge for, at du kun bruger en vandbaseret glidecreme

Prøv Private Plays glidecreme som er med sin vandbaseret formel ideel sammen med kondomer og sexlegetøj af enhver art.

Trin-for-trin guide til, hvordan du bruger en dildo korrekt

Sådan indsætter du en dildo

  1. Tid til at bruge glidecreme

Vi har nævnt det før, men glidecreme er VIRKELIG vigtigt. Start med at smøre dit yndlings glidecreme på spidsen af dildoen og spred det ned ad skaftet med hånden. Vær ikke bange eller nervøs for at du bruger for meget – man kan aldrig bruge for meget.

  1. Tag den tid du har brug for

Start langsomt og brug noget tid på at vænne dig til dildoen omkring dine kønsorganer.

Hvis du planlægger at bruge det til vaginal stimulation, så prøv lidt ekstern stimulation før penetration ved at gnide dildoen langs dine skamlæber og forsigtigt mod din klitoris. Dette vil “varme dig op”, så at sige, for denne kommende G-punktsstimulation .

Det samme gælder anal leg. Langsom stimuler omkring anus, ballerne og perineum vil hjælpe med at forberede anus til penetration og nydelse. Sørg for, at din dildo har en tilspidset ende, du har brugt badeværelset på forhånd, og undgå at bruge dit sexlegetøj på ethvert andet kropsdel, når det først er blevet og har rørt indersiden af dit anus.

  1. Se hvilken nydelse det bringer dig

Når du er klar, så brug din ledige hånd til at sprede dine skamlæber eller baller (eller spørg din partner, hvis de er i nærheden) og skub langsomt dildoen ind i vaginaen eller anus. Hvis du kun vil indsætte et par centimeter ad gangen, er det fint: dette er din tid til at lege, så gør hvad der føles rigtigt. Begynd at bevæge hånden i stød bevægelser i en vinkel, der stimulerer G-punktet på forvæggen af vaginaen eller P-punktet på forvæggen af anus hos en person med en prostata for eksplosive konsekvenser.

Sådan onanerer du med en dildo

Uanset om du rider solo eller deltager i noget gensidig onani med din partner, kan dit øjeblik gøres endnu mere hedt med en dildo. Det bedste ved onani er, at du har fuld kontrol over din fornøjelse, så du kan udforske forskellige teknikker og stillinger, så meget du vil.

Prøv at penetrere dildoen langsomt ind i vaginaen eller anus og derefter opbygge fart eller eksperimentere med, hvor dybt du går hver gang for at se, hvad du er i humør til. Hvis du er til multitasking, kan den ene hånd være ansvarlig for at penetrere med dildoen, og den frie kan stimulere dine andre erogene zoner. Smid en vibrator i blandingen og du vil opleve nydelse set uden lige.

Hold dig heller ikke bare til de samme positioner. Bevæg dig rundt og find vinkler, som kan føre til en dyb penetration eller anden form for stimulering. Verden er din østers, når det kommer til en dildo.

Sådan rider du en dildo

At ride på en dildo alene er ikke kun en fantastisk måde at få spændingen op på, men det er også en fantastisk metode til at øve sig på den ægte vare. At eksperimentere med forskellige stillinger kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad du kan lide, og hvilke vinkler der giver dig mest glæde, som du så kan vise din partner, når det er tid til penetrerende sex.

En dildo kan rides på mange forskellige måder. En af de mest populære anvendelsesmetoder er med en partner, mens de har en strap-on harness på.

Andre fantastiske måder og positioner at bruge en dildo på 

Bruge en dildo på badeværelset

Hvis du har en dildo med sugekop, kan du fastgøre den til din brusebadsvæg og bruge den stående eller alternativt prøve den fastgjort til gulvet i dit badekar og sænke sig ned på den for at ride. 

Temperatur leg

Nogle af de mest populære dildoer er lavet af glas. Det bedste ved dem? De kan nemt varmes op eller køles ned, så du kan eksperimentere med temperaturleg.

For at køle dit legetøj ned, læg det i en skål med isvand eller på en ren tallerken i fryseren og vent, til det er så koldt, som du har lyst til, tilsæt en silikonebaseret glidecreme og kør din glatte dildo over dine brystvorter, mave og andre erogene zoner. 

For at varme det op kan du placere dit legetøj i en skål eller gryde med varmt vand. Når du er klar til at bruge den, skal du sørge for, at det ikke er for varmt til de følsomme områder, du måske planlægger at stimulere.

Vi håber denne dildo guide har hjulpet dig og har klædt dig på til at få glæde at denne vidunderlige skabning – og husk nu glidecremen 🙂

Gode begynder dildoer