Sådan bruger du en glas dildo

guide-til-glas-dildo

Glas dildo – hvad er det?

Dildoer skal kunne tilfredsstille enhver kink og enhver præference, du overhovedet kan have. Men glas dildoer er som oftest ikke det første de fleste tænker på. Sandsynligvis fordi de ikke er det første materiale, du vil gætte, når det kommer til dildoer. Det kan endda skræmme dig en smule. Er de overhovedet sikre? For at forsikre dig lige her og nu, ja, de er sikre.

Faktisk tilbyder glasdildoer en hel masse frynsegoder, der gør dem mere tiltalende end de andre slags dildoer- Så hvis du er meget nysgerrig efter disse glasdildoer, så gør dig parat, for vi går igennem alt, hvad du har brug for at vide.

glasdildo private play

Hvad er en glas dildo?

Glasdildoer er i bund og grund dildoer lavet med glas. Disse unikke dildoer tilbyder en fastere penetration end din almindelige dildo. 

Men glasdildoer er stadig relativt undervurderede i sexlegetøjsrummet, og det skyldes forestillen om, at glasdildoer er skrøbelige. Det er dog ikke helt tilfældet, da denne type dildo bruger en anden slags glas – et hærdet materiale kendt som borosilikatglas. Det vil virkelig tage nogle intense stød og bank, før det går i stykker. Og selv, hvis det går i stykker, splintres det ikke, som du forventer. Det vil bryde i terninger og forhindre enhver uønsket skade.

Hvorfor burde jeg købe mig en glas dildo?

Hvis du stadig ikke er overbevist om glasdildoer, giver vi dig her nogle grunde til hvorfor de er så uimodståelige. 

 1. Glasdildoer er faste og hårde

De er lavet af glas, så disse sexlegetøj tilbyder en fastere og mere solid stimulering og penetration end de andre slags. Hvis du måske kan, som mange andre kvinder, lide en mere hård og fast penetration, giver glasdildoer dig en intens fornøjelse, når du indsætter den enten hos dig såvel som din partner.

Hvis dit glas legetøj har riller, knopper eller andet, vil dette føles fantastisk mod vaginaens vægge. En glat glas dildo vil på den anden side let glide mod dit G-punkt eller prostata og kilde dine sanser. Hvis du bruger denne dildo til vaginal penetration, vil den virkelig give noget fast og vægtigt for dine bækkenbundsmuskler at gribe om. Dette ville hjælpe dig med at intensivere dit klimaks. Men fordi det er lavet af så solidt et materiale, skal du være forsigtig, når den penetreres nær din privatområder for at undgå uønskede skader.

 1. Glas dildoer er perfekte til temperatur leg

I modsætning til andre materialer er glas utroligt “temperaturfølsomt”. Det betyder, at de nemt kan tilpasse sig den temperatur, du sætter dem i. Som sådan kan du køle dem ned eller varme dem op efter din smag. Dette vil tilføje nye vilde fornemmelser til det sexspil, du laver til dig selv eller din partner.

For eksempel, hvis glasdildoen opvarmes eller afkøles, kan den bruges til ekstern massage af dine erogene zoner som brystvorter eller klitoris. For at gøre dette, sænk dit legetøj ned i enten koldt eller varmt vand for at ændre dets temperatur. Du kan endda lægge den i fryseren i et par timer. Men vær forsigtig, du bør ikke bruge ekstreme foranstaltninger for hurtigt at varme legetøjet op, da det meste glas legetøj ikke bør opvarmes i mikrobølgeovn, da det kan knuse legetøjet. Så som en sikkerhedsforanstaltning, test dit legetøjs temperatur på din arm, før du bruger det på dig selv eller din partner. Glasdildoer tager sexoplevelse til det næste niveau. Du vil helt sikkert få en reaktion ud af din partner, når du bruge en af disse skønheder.

 1. Glasdildoer er brudsikre og miljøvenlige

Hvis din første tanke om glasdildoer skræmte dig, fordi det er glas, så kan du slappe helt af. Glas dildoer er helt sikre at bruge, I modsætning til drikkeglas, spejle og andre glasgenstande er glasdildoer lavet af et hærdet materiale. 

Og bare rolig, hvis du nogensinde beslutter dig for at sige farvel til din glasdildo kan den genbruges, hvilket gør dem til et super miljøvenligt legetøjsvalg. Fordi de er lavet af glas, er de super nemme at rengøre (brug blot mild antibakteriel sæbe og vand eller rengøringsrens) og er også ikke-porøse, hvilket betyder, at bakterier ikke kan trænge igennem overfladen af legetøjet.

 1. Glasdildoer er allergivenlige og meget nemme at rengøre

Glasdildoer er ikke bare nemme at bruge, de er også meget nemme at rengøre. Bare sæbe og vand kan faktisk gøre det. Du kan endda koge dem for at rengøre dem. Man behøver ikke være bange for ridser. Det forstærket glas materiale forhindre netop dette. De er fri for latex, ftalater og andre kemikalier. Glas er hypoallergen og perfekt til følsomme typer. 

Hvordan bruger jeg egentlig en glasdildo?

Hvis du er bange for at bruge en, er vi her for at give dig en guide til, hvordan du bruger glasdildoer.

 1. Sæt stemningen

Hvis du nogensinde har lukket persiennerne, skruet ned for lyset og tændt et par stearinlys før sex, ved du, hvor meget en ændring i atmosfæren kan hjælpe dit humør. Det samme gælder, når du flyver solo med en glasdildo. Tænd et lys, sæt noget sexet musik på og dæmp lampen, hvis det hjælper. Lås døren, så du ikke behøver at bekymre dig om, at nogen trænger ind under det intime øjeblik.

At lege med din dildo og ramme G-punktet korrekt kan føre til kvindelig ejakulation, hvis du gerne vil føle dig mere tryg ved at give slip, blot læg et håndklæde under dig, før du begynder. Hent din yndlingserotiske historie eller bog for at sætte gang i tingene. Bare sørg for ikke at få glidecreme på bogens sider.

 1. Vælg din glasdildo

Som bekendt er glas et formbart materiale, og med det kommer forskellige varianter af former, størrelser og teksturer. Fra snoede, buede gasdildoer til dem med ujævnheder og riller, du kommer aldrig til at kede dig med dine muligheder.

De fleste dildoer er lavet af hærdet glas af høj kvalitet. Dette materiale gør det muligt for glasdildoer at forblive sikre, holdbare og robuste. At vælge en hård glasdildo er fantastisk til damer, der nyder hård stimulation.

 1. Glem nu ikke opvarmningen

Før du begynder at bruge din dildo, skal du muligvis varme op først. Dette kan betyde manuel stimulering såsom stimulering af dine erogene zoner, for eksempel ved at røre ved dine brystvorter eller andet, dette kan hjælpe dig med at få en orgasme eller to hurtigere. Hvis du ikke producerer naturlig smørelse, så endelig find glidecremen frem. Nogle af de rapporterede fordele ved at bruge glidecreme inkluderer øget ophidselse/seksuel nydelse/lyst, gør sex sjovere og øget fysisk komfort under sex. 

Og så meget som vi gerne vil tro, at sexlegetøj kun er godt til onani og forspil er der undtagelser og sexlegetøj til flere formål som glasdildoer, kan også bruges som massageapparat. Fordoble fornøjelsen ved at bruge dit glaslegetøj som massageapparat. Den glatte, faste overflade af dit glaslegetøj gør det til en perfekt tryllestav til at massere de ømme muskler. Du kan varme legetøjet først og parre det sammen med din foretrukne massageolier for en forbedret seksuel oplevelse. Bliv ophidset og slap af på samme tid. Du vil helt sikkert elske det, hvis du selv prøver dette.

 1. Brug den til intern stimulation

En glasdildo er fast, så hvis du kan lide den hårde konsistens mod dine vagina vægge, vil du nyde dette legetøj. Sørg for, at du er ophidset nok, før du penetrere glas dildoen ind i vagina. Men som med ethvert andet sexlegetøj, kan glasdildoer bruges med eller uden glidecreme. Når du bruger glasdildoen til penetration, drej den, mens den er indsat.

Hvis du brugte en tekstureret glasdildo, vil de forskellige teksturer føles fantastiske mod vaginaens vægge. Prøv forskellige bevægelse med dildoen for at se hvad der passer dig.

Du kan altid tilføje en ekstra dildo, måske en strap-on ville være lige noget for parret. 

 1. eksperimenter med temperaturleg

Hvis du har mestret at manøvrere glasdildoen, kan du prøve at eksperimentere med temperaturleg. Det er nok en af ​​de mest unikke egenskaber ved en glasdildo. I modsætning til gummi- eller plastikdildoer kan glas varmes op i varmt vand eller køles ned i din fryser for intense temperaturvariationer.

Variering af temperaturen på dette legetøj intensiverer fornemmelserne og øger orgasme. Plus, varme eller kolde glas dildoer føles fantastisk på klitoris og under penetration. For din sikkerhed er der ting, du skal huske:

Hvis du vil køle dem….

Prøv at lægge dit legetøj i en skål med koldt vand eller afkøle det i køleskabet i 10 minutter, før du bruger det, for at få en kølig, isnende fornemmelse ned ad din eller din partners rygsøjle.

Prøv at glide det langsomt op og ned på din partners inderlår. Du kan også lege med den ved at hvirvle den rundt om deres bryster og op til spidsen af ​​deres brystvorter for at drille dem.

Et råd dog. Før du bruger det afkølede legetøj, skal du altid kontrollere temperaturen på din underarm for at sikre, at den er behagelig at bruge, især hvis du planlægger at indsætte dem. Hvis det er for koldt eller iskoldt, kan du eller din partner få isforbrændinger. Du vil bestemt ikke have, at det ødelægger stemningen.

Hvis du vil varme dem op…

At lege med ilden har aldrig føltes så godt. Temperaturleg er endnu mere spændende, når du eller din partner skifter og kombinerer varme og kolde fornemmelser. At veksle mellem varmen og køligheden kan helt sikkert øge forventningen til mere.

Den sikreste måde at opvarme en glasdildo på er at fylde en gryde med varmt postevand og derefter nedsænke dit legetøj i den i 10 minutter. Hæld bagefter det meste af vandet ud, indtil dildoen kun er halvt nedsænket, før du fjerner den. Igen, test temperaturen først på din underarm, før du prøver noget. Du vil ikke have noget brændt kød. Især ikke på dine private dele. 

-21%
299,00 kr.

Ja, man kan bruge den med alle slags glidecreme  

I modsætning til andre materialer, er glas tolerant over for enhver form for glidecreme, du måtte bruge. Den bliver ikke beskadiget, og reagere ikke forkert med nogen form for glidecreme. Så brug den gerne med hvilken glidecreme du har med dig. Du vil bemærke, at dit legetøj glider endnu lettere og forbedrer fornemmelserne.

Du kan både finde vandbaseret og silikonebaseret glidecreme samt, hvis man vælger at bruge en glas dildo til anal leg, en analbaseret glidecreme. Alle disse typer går godt sammen med en glas dildo. Men vi anbefaler dog at bruge en vandbaseret, så den glidecreme også kan passe sammen med andre legetøj, du måtte have.

Glem ikke efterbehandlingen.

Når det kommer til rengøring af din glasdildo (hvilket anbefales både før og efter hver brug), har du forskellige muligheder:

 • Vask den i den øverste kurv i din opvaskemaskine. Sørg for, at du behandler det som, hvordan du vil behandle vinglas for ekstra forsigtighed.
 • Hånd vask det med uparfumeret sæbe og varmt vand
 • Spray det med sprit og tør det af med vand

Uanset hvad du vælger, sikrer hver metode en grundig rengøring af dit legetøj. Og hvad angår opbevaring, opbevar enhver form for sexlegetøj af glas i en polstret pose. Så meget som det er holdbart, hvis du konsekvent taber det på grund af uagtsomhed, er det ikke umuligt, at den kommer til at lide skade til en vis grad.

-28%
79,00 kr.299,00 kr.
-30%
-34%
-34%
-17%
99,00 kr.
-20%
119,00 kr.

Se også: Glas buttplug

Nu ved du alt om glasdildoer. Så hvad med at se nærmere på glas buttplugs?