Sådan bruger du en klitoris vibrator

sådan-bruger-du-en-klitoris-vibrator

Sådan bruger du en klitoris vibrator

Klitoriske vibrationer, som fokuserer på klitoris, den ultrafølsomme erogene zone, har et stort potentiale for nydelse. Sådan får du mest ud af det;

Klitorissen, med over 8000 nerveender, er simpelthen altid parat til leg. Brug af en klitoris vibrator er en fantastisk metoder til at få et godt indblik på alle områder af denne følsomme knub og endda sikrer orgasmer set uden lige.

Med vores klitorisvibrator tips vil du være i stand til at få en hjælpende hånd til dit legende øjeblik uanset om det er sammen med din partner eller du kører solo showet.

Lær’ dit legetøj at kende

Gå først og fremmest på opdagelse. Start med at spore legetøjet op på inderlåret og på tværs af dine brystvorter, anus eller perineum for at bestemme dine mest følsomme områder. For at forbedre din oplevelse skal du bruge en lille mængde vandbaseret glidecreme. Vi anbefaler glidecremen fra Private Play.

Du kan identificere specifikke områder af din krop, der giver mest nydelse eller følsomhed ved at bruge din klitoris vibrator på denne måde. Ved at eksperimentere med dit legetøjs forskellige indstillinger og hastigheder kan du mestre hvor og hvornår din ophidselse er. Klik dig evn. forbi vibrator kategorien og se det store udvalg af sexlegetøj med vibrator.

Prøv forskellige sex positioner

De fleste klitoris vibratorer er bittesmå, hvilket har den fordel, at de kan bruges i en række forskellige scenarier. Dette kan hjælpe dig med at få adgang til forskellige dele af klitoris og opleve forskellige niveauer af orgasme.

Prøv at hvile på ryggen med vibratoren placeret mellem dig og dynen for en anden form for stimulation. Alternativt kan du etablere højde vinkler med en sexpude. På kan du finde en sexpude der er med til at forstørre fornemmelserne dramatisk.

Prøv sammen med et andet legetøj

Kombiner din klitoris vibrator med et vaginal eller anal penetrations legetøj. Brug et vibrerende æg, som du kan finde under vibrator æg. Se vores store udvalg af vibrator æg og vælg dit favorit æg.

Når du bruger et vibrerende æg placer da ægget inde i din vagina og brug den ene hånd til at kontrollere vibrationerne, mens den anden er fri til at manipulere din klitorisstemning. Med vibrerende æg kan du tilpasse vibrationerne efter din smag. Dette vidunder af et æg er robust, og for deres lille størrelse er de et potent sexlegetøj.

Overvejer du at bruge mere sexlegetøj, da prøv dobbelt og endda tredobbelt stimulering, som kan frembringe nogle af de mest kraftfulde fornemmelser. 

Så prøv da en rabbit vibrator for den dobbelt sensation. Nysgerrig? På siden med rabbit vibrator, finder du alle de kendte og anerkendte brands indenfor sexlegetøj såsom Womanizer, Satisfyer og Romp. Læs mere om, hvordan du bruger en rabbit vibrator her: Begynder Guide – Sådan bruger du en rabbit vibrator.

womanizer-klitoris-vibrator

Øg glæden for hende

Brug en prikkende eller smagsgivende glidecreme, såsom Glidecreme mint smag fra Shiatsu, Glidecreme mangosmag fra Shiatsu eller Glidecreme hindbær smag fra Shiatsu. Disse smagsgivende glidecreme skaber en oplevelse for sig selv. Med disse glidecreme, hvis det er kompatible med dit sexlegetøj (f.eks. en klassisk dildo) så prøv da at glide dildoen, med smag glidecremen påført, ind og ud af hendes vagina, mens du bruger din mund på hendes klitoris. 

Alternativt, for integreret stimulering, kærtegn hendes klitoris med legetøjet, mens du bruger fingrene, hvilket forårsager eksplosive følelser både inde og ude.

Øg glæden for ham

For manden i dit liv, brug en klitoris vibrator til at øge intensiteten og glæden. Du kan kærtegne hans mellemkød, baller og omkring hans anus afhængigt af dit legetøj.

Ellers prøv at brug vibratoren på tværs af hans baller, rundt om basen og op ad skaftet, blødt. Men pas på, hvis du vælger at bruge vibrationerne op ad din partners penishoved, kan han blive lidt følsom. Hvis din partner elsker disse sensationer, så endelig bliv ved.

Start med det laveste vibrationsniveau og øv dig i at udføre oralsex, mens du holder din vibrator mod hans sensitive zoner.

Forbedre parsex for alle

Klitoriske vibrationer er et fantastisk supplement til parrets sex, da de er små og nemme at manøvre sig i gennem. Alle kan drage fordel af disse vidunderlige vibrationer, uanset hvilke kønsdele de har eller ejer.

For ekstra spænding, brug din klitoris vibrator til at stimulere din elskers (og dine egnes) følsomme områder under forspil og samleje.

Gå helt håndfrit

For en håndfri orgasme, prøv at få din stemning ind i dine trusser, ved at investere i nogle trusse vibrator. Interesseret? Vi har dig dækket. I kategorien trusse vibrator, finder du trusser der er yderst frække og pirrende, som virkelig kan sætte hormonerne hos begge parter i gang. Nyd nogle hemmelige fjernstyret fornemmelser.

Det fantastiske ved trusse vibratorer er at stemningen er aftagelig og kan bruges separat, hvis det ønskes.

Tænd for din vibrator og gem den væk i dine trusser. Prøv at få så meget glæde af trusse vibratoren som muligt uden at røre ved den med dine hænder. Mulighederne er uendelige. Sæt dig i en stol og gnid mod den, eller læg dig i sengen med en pude mellem benene, og hvis man føler sig virkelig eventyrisk så tag dem på arbejde, og se hvad vejen bringer.

Nogle af vores kunders favoritter 

Luksus Pleasure Air Vibrator fra Romp Shine. Denne perle garantere intense orgasmer i løbet af kort tid. Den stimulere din klitoris, gennem speciel teknologi, med pulserende trykbølger uden kontakt. Den er både nybegynder såvel som ekspert venlig, da den sikre en orgasme i verdensklasse.  

Luxurious Mini Vibrator Grøn fra Emerald Love. Dette produkt sikrer varieret sjov og kan bekvemt styres med et tryk på en knap. Den kan bruges på alle intime områder både hos mænd og kvinder og alt i mellem.

“Darling Danny” Rabbit vibrator og E-stim fra Mystim. Denne skat fungere med 2 motorer og kan stimulere med elektriske vibrationer som ingen anden vibrator kan. Med dens varieret vibrationsprogrammer vil jeres leg med garanti nå nye højder med både skøn, fræk og elektrisk stimulering.

Opladeligt Bullet vibrator Fjernbetjent fra Fantasy For Her. Dette sjove legetøj går bestemt ikke af vejen for at sende dig ind i en dejlig varm lidenskabelig orgasme. Den glider let og elegant over og omkring dine følsomme områder på kroppen. Du kan bruge den både til solo leg såvel som sammen med din partner.

Klitoris Vibrator Favoritten!

En af de helt store bestsellers og favoritter inden for verdenen af klitorisvibrator er Satisfyer Pro 2+ Klitoris Vibrator. Den er solgt i millionvis af eksemplarer verden over og kvinderne er vilde med den. Denne klitoris vibrator bruger lufttryksbølger til stimulering af klitoris og denne teknologi har vist sig at være ikke mindre end genial og så er den nem af bruge. Herunder ses en lille illustration på hvordan du bruger den:

Klitoris vibrator sådan gør du

Bestseller klitoris vibrator

Det siger kunderne om Private Play