Pegging

Oplev spændende stimulering med pegging

Pegging sexlegetøj

Har du og din partner snakket om at eksperimentere med pegging, eller er I erfarne og trænger blot til at opgradere legetøjet og gøre jeres intime stunder endnu frækkere? Uanset hvor meget erfaring du har inden for denne type leg, så ønsker vi, at du og din partner får den bedste oplevelse. Derfor har vi, hos Private Play, fundet alt det, I skal bruge inden for strap on for en succesfuld pegging-session! Klik dig gennem vores skønne udvalg og glæd dig til at opleve intens nydelse.

Dillio Strap-on Harness Sæt 17 cm

Pegging Sexlegetøj

-14%
-21%

Inden I begynder

Inden I kaster jer ud i frække og intime pegging-sessioner, kan det være en fordel at forberede jer på denne type stimulering, så I får den bedste oplevelse. Vi anbefaler først og fremmest, at I investerer i en god anal glidecreme. Vores udvalg består af alt fra vand- til silikonebaserede glidecremer, og det kan derfor være rigtig svært at vælge den ideelle glidecreme. Hvis du er i tvivl om, hvad der fungerer bedst for dig og din partner og dermed også jeres pegging-leg, er du mere end velkommen til at læse vores guide om glidecreme. Guiden kommer nærmere ind på de forskellige typer af glidecreme og gør det lettere for dig at vælge det helt rigtige smøremiddel til jeres intime leg.

Husk, at det er supervigtigt, at I lytter kroppen og dens signaler. Derfor anbefaler vi, at I går stille og roligt frem, og at I bruger masser af glidecreme, så modtageren får den mest behagelige stimulering. Især hvis du er begynder eller har lidt erfaring med anal stimulering, kan det være en fordel at tage et skridt ad gangen, så I får de bedste oplevelser med pegging.

Se udvalg af glidecremer

Hvorfor vælge pegging?

Hvis du ikke er familiær med ordet pegging, eller har brug for yderligere forklaring af, hvad denne type stimulering indebærer, så er vi her til at hjælpe dig. Pegging er kort fortalt den type leg eller stimulering, der forekommer, når kvinden bærer en strap-on, harness eller påspændingsdildo – kært legetøj har mange navne, og penetrerer manden analt med legetøjet. Men hvad er det så, der gør denne type leg/stimulering så populær?

Mange har en opfattelse af eller en forventning om, at det er manden, der tager styringen under samleje. Men sådan behøver det naturligvis ikke at være. Pegging tillader, at I som par kan få lov til at udforske hinanden på nye og spændende måder. Og ligesom mænd kan finde det ophidsende at være den, der har kontrol over sin partner, kan kvinder ligeledes tænde på det samme. Mange kvinder beskriver pegging-sessioner som værende både mentalt og fysisk stimulerende for dem, og derfor kan legen både virke tilfredsstillende for ham og hende.

Desuden kan det også være rart for manden at få lov til at give slip og lade sin partner forkæle de mest intime og følsomme punkter. Når du og din partner eksperimenterer med pegging med påspændingsdildo, kan manden opleve at blive stimuleret via hans p-punkt, der sidder 3-5 centimer inde i anus. Som reference er p-punktet oftest det, vi sammenligner med kvindens g-punkt. Det giver måske et bedre billede af, hvorfor mænd også nyder anal stimulering, og hvor intenst det kan føles for ham. Derfor er det heller ikke unormalt eller forkert, at vi ser en større interesse inden for pegging, og at ens seksualitet ikke har betydning for, hvor meget man kan nyde anal stimulering.

Pegging er altså noget, der kan nydes af alle – og af god grund, netop fordi du kan være alt fra begynder til erfaren eller uskyldig til kinky. Stimuleringen kan være med til at skabe lidt variation i soveværelset, så jeres elskov ikke bliver for ensformig, eller du kan bruge pegging til at introducere hotte dominanslege mellem jer. Pegging kan nemlig også åbne døren op for en hed verden af BDSM, hvor kvinden får mulighed for at indleve sig i rollen som herskerinde eller dominatrix. Uanset hvordan I vælger at nyde denne type stimulering, kan du og din partner godt se frem til masser af skøn erotik.

Hvad skal I bruge til pegging?

Hvis du gerne vil introducere pegging bedst muligt til jeres sexliv, så er det, som nævnt i ovenstående boks, en god idé at anskaffe sig en god anal glidecreme og bruge masser af det! Hvis manden er begynder inden for anal stimulering, kan det også være en god idé at bruge en creme eller spray, som har en beroligende effekt på anus og hjælper med at gøre indførelse og penetration mere behageligt. Desuden kan det også være en fordel at benytte en anal douche inden legen begynder, så du og din partner får det mest hygiejniske resultat og ikke behøver at tænke over uheldige eller pinlige situationer. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal bruge en anal douche, så har vi en guide til anal douche, der kan hjælpe dig.

Hvis du og din partner har lidt til ingen erfaring med anal stimulering, anbefaler vi, at I prøver jer frem med fingre eller butt plugs. Vi har alt fra begyndervenlige til store butt plugs, der gør anal stimulering endnu bedre og giver en glidende overgang til hede pegging-sessioner. Desuden har vi også træningssæt inden for butt plugs, der hjælper med at udvide ham til den ønskede størrelse. På den måde kan både afsender og modtager se frem til ophidsende og frække stunder i soveværelset.

Som nævnt tidligere, så er pegging noget, der sker, når kvinden penetrerer manden analt med en strap-on. Derfor er det også nærliggende og vigtigst, at du og din partner anskaffer dette parlegetøj. Hos Private Play har vi gjort meget ud af at have et bredt sortiment af forskellige strap-ons, så du får den bedste mulighed for at finde netop det legetøj, der passer bedst til dig og din partners behov. Vi har derfor tænkt på alt fra design til effektivitet. Derudover tilstræber vi os også efter at være inkluderende i den forstand, at kvinder i alt fra petite til plus size størrelser kan nyde og dyrke pegging sex med deres partner. Mange af vores strap-ons kan justeres i hoftemål, så du kan tilpasse den efter dine mål og dermed have den bedste pasform.

Til kvinder anbefaler vi enten en fast eller harnessfri strap on. Den faste strap-on kommer med en sele, der har en påspændt dildo. Bemærk, at det er en god idé at tjekke hver strap-ons individuelle mål – både i forhold til hoftemålene, men også længden og diameteren på den påspændte dildo. Den harnessfri strap-on er ideel til hende, der også vil opleve at blive stimuleret under penetrering. Denne type strap-on skal nemlig indføres i vagina og kommer oftest uden harness/sele – heraf navnet. Med en harnessfri strap-on vil hvert stød føles intenst for både ham og hende. Disse strap-ons kommer også tit med vibrationer, og kan derfor stimulere enten kvindens g-punkt og/eller klitoris.

Til begyndere anbefaler vi, at du prøver vores strap-on sæt. Et klassisk eksempel på et strap-on sæt indeholder en harness og udskiftelige dildoer, der gør det let for dig og din partner at vælge den helt rigtige dildo til jeres humør og sensuelle leg. Til de mere erfarne strap-on brugere, kan vi varmt anbefale at eksperimentere med vores strap-on harnesses, hvor du får muligheden for at skræddersy din oplevelse. Vores harnesses varierer i størrelse og mange har udskiftelige o-ringe, der gør det muligt for dig at vælge lige præcis den dildo, som du og din partner har lyst til at lege med under jeres frække pegging-session. Det betyder, at du selv kan vælge, hvor lille eller stor dildoen skal være, så længe den har en bred base, der muliggør fastgørelse. En bred base kan f.eks. være en bund med sugekop eller testikler.

Hold dit legetøj i topform

Hos Private Play ønsker vi, at du skal få mest glæde ud af dit legetøj. Det betyder, at der også følger et højt krav om god hygiejne og rengøring. Når du behandler dit legetøj godt – ved f.eks. at huske at rengøre det efter brug, kan du sikre, at du får glæde af det i længere tid. Derfor har vi også sørget for at have et bredt udvalg af hygiejne- og rengøringsprodukter til både sexlegetøj og krop, der gør det nemmere for dig at holde dig og dit legetøj i topform. Vi kan godt garantere, at din leg kun bliver bedre af at have en ren og lækker krop samt et rengjort legetøj, der er i god stand. Udforsk vores udvalg her og find det helt rigtige renseprodukt til både dig og dit sexlegetøj.

Hvis du har spørgsmål omkring vores produkter – uanset om det er angående hygiejne- og rengøringsprodukter, strap-ons eller andet, så sidder vi klar til at hjælpe dig. Hos Private Play betyder det enormt meget for os, at vores kunder er tilfredse med deres produkter, og at det bliver en fornøjelse at handle med os. Du er derfor mere end velkommen til at kontakte os over enten mail eller telefon.

Levering og returret

Hos Private Play er alle varer i miljøvenlig indpakning, så du kan bestille alle de pakker, du har lyst til og stadig have god samvittighed. Desuden betyder det også meget for os hos Private Play at beskytte og respektere vores kunders privatliv. Din pakke vil derfor være 100% diskret indpakket, så du ikke skal bekymre dig om invasion af privatliv eller frygte ubehagelige eller pinlige møder over disken ved din pakkeshop.

Hos Private Play skal du blot betale 29,- for levering, og ved ordre over 499,- gælder fri fragt. Det kan derfor godt betale sig at forkæle sig selv med skønne produkter. Derudover går vi også op i at hjælpe hinanden. Skulle du fortryde din bestilling eller have modtaget noget forkert, gælder der for alle varer 365 dages returret på varer med ubrudt emballage. På den måde sikrer vi, at ingen varer eller penge går til spilde.

  • Fragt fra 29,-
  • Fri fragt v/køb 499,-
  • 365 dages fuld returret i orginal og ubrudt emballage

Det siger kunderne om Private Play