Sådan bruger man bækkenbundskugler

Sådan bruger man bækkenbundskugler

Sådan bruger man bækkenbundskugler

Ikke alle bolde er ment til sport, nogle er beregnet til brug i soveværelset. Her kommer bækkenbundskugler ind i billedet. Det er små, ofte farverige, søde kugler, der kan gøre udføre vidunder for din vagina. Der har været meget snak omkring bækkenbunds-bolde, især siden, vi blev præsenteret for Fifty Shades Darkers scene, hvor Christian indsatte nogle sølv bækkenbundskugler ind i Anas vagina. Hvis du aldrig har hørt om disse slags kugler, men har set den famøse scene, kan vi sagtens forstå, hvis du er nysgerrig efter mere. Udseendet af overraskelse og glæde i Anas ansigt kan give enhver person lyst til at prøve det for sig selv. Så hvis du leder efter at finde ud af, hvordan du bruger disse kugleformet skønheder og finde ud af dets fordele, er her, hvad du behøver at vide om dette mystiske legetøj.

Hvad er bækkenbundskugler?

Bækkenbundskugler er vægtede bolde beregnet til at blive indsat i vaginaen som en form for vægttræning for bækkenbundsmusklerne. De omtales som bækkenbundskugler i Danmark, fordi bækkenbundskugle-øvelser er øvelser, der vedrører vaginal- og bækkenbundsmusklerne, ret ligetil ikke?

Det er dog ikke så enkelt. Disse kugler kommer i en bred vifte af vægte og størrelser, og du bliver nødt til at finde den rigtige for dig, hvis du rent faktisk vil se fremskridt. Det er ligesom enhver anden øvelse som bænkpres eller hug, ukorrekt form samt for lidt eller for meget vægt vil alvorligt forringe din evne til at opnå hurtige resultater.

Af denne grund foreslår vi, at du køber et bækkenbundskuglesæt, der kommer med et varieret udvalg af forskellige vægte. Sørg for, at dine kugler er lavet af kropssikre materialer som silikone, der let kan desinficeres og genbruges, så du ikke risikerer at gøre dig selv syg. 

Ved at bruge et apparat, der er for tung til dig, risikerer du at skade musklerne i området samt alvorlige smerter og ubehag, bliv ikke for stor for hurtigt.

Fifty Shades of Grey Inner Goddess Colourplay Bækkenbundskugler

Hvordan bruger jeg bækkenbundskugler?

Til bækkenbundsøvelser:

Ting som overvægt, graviditet, aldring, tunge løft og belastninger kan skylde din vagina langsomt, bliver “løs”. Men hvis du kan udvikle og øve din bækkenstyrke ved at bruge vægtede bækkenbundskugler til målrettet at træne den rigtige muskelgruppe, behøver du aldrig at bekymre dig om førnævnte “problem”.

Så hvordan bruger du disse kugler til bækkentræning? Det første du skal gøre er at genkende hvilke muskler du skal træne og trække sammen. Den nemmeste måde at gøre dette på er ved at tisse og stoppe brat. De muskler, du strammer i bækkenbunden for at stoppe din strøm af tisse, er den samme muskel, som du skal trække dig sammen under bækkentræning.

Når du har identificeret disse muskelgrupper, er du klar til at gå i gang. 

 • Mens bækkenbundskugler er indsat i dig, stram det sted og forlænge dit hold i omkring 5 sekunder.
 • Slap derefter af i dine muskler i 5 sekunder.
 • Gentag dette træk mindst 5 gange.

Du kan starte med 2 bækkenbundskugler, der vejer omkring 15 g. Så kan du gradvist arbejde dig op derfra og tilføje flere kugler med mere vægt til dem. Det er heldigvis muligt at købe disse kugler, der både har silikonehylstre og varierende vægt. På den måde kan du nemt skifte de vægtede kugler – fra lettere til tungere kugler.

Til sex:

Med hensyn til at bruge bækkenbundskugler til seksuel nydelse, er de meget bedre brugt før sex end under selve sexen. De behagelige fornemmelser, som disse skønheder skaber indeni dig, giver en fantastisk opbygning, der kan til sex. Indsæt dem, før du forlader huset. Det er et diskret legetøj, så der er ingen problemer overhovedet, hvis du har dem på offentligt.

Lidt sjov alene

For virkelig at høste alle fordelene ved disse skønheder, når det kommer til sex, skal du bevæge dig rundt med dem. Gå, klatre op ad trapperne, lunte, eller endda bare tage den med ro. Du kan mærke, at de vugger rundt i dig og gnider dig på de lækreste måder, mens du får nået de ting, som du skal klare i løbet af din dag. Når du først finder lidt privat tid, er du garanteret så tændt at noget sjov kan begynde. Hvis du spiller solo, kan du klemme dine bækkenmuskler for at øge fornemmelsen. Så tag fat i din troværdige vibrator for at afslutte jobbet.

Til parret som ønsker at pifte sagerne lidt op

Hvis du bruger det sammen med en partner, kan du efterlade kugler i dig, mens din partner indsætter sin penis. Men gør kun dette, hvis du er komfortabel nok. Kuglerne kommer til at bevæge sig rundt, ramme dine vaginale muskler og skabe de mest behagelige fornemmelser. Hvis anal er noget for dig, kan du lade kuglerne blive inde, mens din partner penetrerer dig analt. Det tilføjer et ekstra pift til jeres bagdørsjov. Dit G-punkt bliver også stimuleret på grund af trykket fra anal penetration.

Hvad skal jeg gøre inden jeg begynder?

Det er altid sjovt at lege hårdt, men vi vil også gerne have, at det er sikkert. Når du bruger kærlighedskugler, skal du sørge for at vaske dem først. Dette gælder alt kærlighedslegetøj, du ejer. Ved at holde dem hygiejniske undgår du uønskede resultater såsom spredning af bakterier og at fange kønssygdomme, hvis du deler dit legetøj. Du kan vaske dine kærlighedskugler med lunkent vand og mild sæbe. Eller du kan bruge rengøringsrens til en grundig desinficering.

Hvordan indsætter man bækkenbundskugler?

Når du er sikker på, at dine kærlighedskugler er hygiejniske, kan du nu indsætte dem i vagina. Og husk at gøre det langsomt. På dette stadium skal du være ‘våd’ for at gøre indføringen behagelig for dig. Du kan gøre det på flere forskellige måder. Her er nogle af vores forslag:

 1. Du kan se porno først, eller give dig selv en sensuel massage. Bare sørg for du er tændt. 
 2. Eller hvis du ikke har tiden til det, kan du simpelt bare bruge glidecreme
 3. Eller hvorfor ikke putte kuglerne i munden først og gøre det vådt med dit spyt, som Ana fra Fifty Shades gjorde? 

En lille bemærkning: Det aflange håndtag skal forblive uden for vaginaen. Den er der, så du nemt kan tage kuglerne ud.

Hvordan fjerner man bækkenbundskugler? 

Vi anbefaler max at have bækkenbundskugler indsat i 6 timer. Men det afhænger nogle gange af materialerne kuglerne er lavet af, samt hvordan din krop virker. Vi anbefaler derfor, hvis du stadig er usikker, så spørg din læge om et godt råd.

At tage dem ud er heldigvis ikke en vanskelig opgave. 

Hvis dine kærlighedskugler kommer med en aftagelig snor, kan du gøre følgende:

 1. Først lægge dig behageligt ned 
 2. og derefter påfører noget glidecreme på vaginaen. 
 3. Træk langsomt kuglerne ud ved at trække i løkken eller snoren, indtil hele legetøjet er ude.

For kærlighedskugler, der er adskilt, skal du tage en stilling, hvor dine fødder er lidt bredere end dine hofter. Bøj dine knæ og nå en behagelig squat-position, og skub dem derefter ud ved at klemme dine vaginale muskler.

Er bækkenbundskugler sikre?

Generelt anses de for at være sikre at bruge. Men bare for at være ekstra sikker på, at du ikke får nogen bivirkninger, er der et par ting, du skal huske på. 

Husk kun at klemme i mere end 5-10 sekunder. Hvis du klemmer længere end den anbefalede tid, kan det forårsage en belastning af dine skedemuskler, og du kan ende med en midlertidig belastning. 

Du skal også rense din bækkenbunds-legetøj før og efter brug for at undgå infektion.

Hvordan rengør du bækkenbundskugler korrekt?

Det er vigtigt at holde disse slags kugler rene og hygiejniske, så du ikke introducerer fremmede skadelige bakterier til din vagina. 

 1. Efter brug skal du bare køre kuglerne under varmt vand. 
 2. Til silikonebaseret bækkenbundskugler kan du bruge antibakteriel håndsæbe. 
 3. Brug sæbevand til at rengøre dem og vask dem derefter af med vand. 
 4. Tør dem først inden opbevaring. 
 5. Brug et håndklæde til at duppe det tørt, eller du kan bare lade det lufttørre. 
 6. Opbevar dem i separat opbevaring væk fra dit andet sexlegetøj for at undgå kontaminering.

Hvordan vælger man jeg de rigtige bækkenbundskugler?

Nu hvor du ved, hvordan du bruger og renser dine kærlighedskugler korrekt, er det tid til at lære, hvordan du vælger de helt rigtige til dig.

Du skal beslutte, om du foretrækker en enkelt eller dobbelt kuglet. For begyndere er det bedst at starte med den enkelt kuglet. De dobbelte kuglede formet bækkenbundsenheder kan muligvis give bedre fornemmelser, men nogle mennesker oplever, at de glider lettere ud sammenlignet med de enkelt kuglet.

Når du vælger størrelser, anbefales lettere kugler, hvis du kun lige er startet ud. Du kan gradvist gå videre til vægtede kugler, når de foregående bolde bliver for lette til dig. Større størrelser er mere passende for kvinder, der allerede har født, mens mindre størrelser er mere til dem, der ikke har født endnu.

Bækkundskugler Bestsellers

Gå til bækkenbundskugler her

Det siger kunderne om Private Play