Sådan introducerer du sexlegetøj til dit forhold

Pleaser Private Play Sexlegetøj

Uanset om det er et bind for øjnene eller en buttplug, så har Private Play svarene til, hvordan du taler med din partner om dine sexlegetøjsfantasier.

At bringe emnet sexlegetøj op er ikke altid den nemmeste ting at gøre, især hvis det er noget, du eller din partner aldrig har diskuteret før.

Men hvis du er bekymret for at fornærme dem, eller nervøs for at afsløre dit eget personlige kink, så fortvivl ikke – vi har de bedste tips hvad man kan gøre og ikke gøre, for at gøre det til en leg at tilføje sexlegetøj til dit forhold.

se udvalg af legetøj til par
Private play sexlegetoej

Test vandene

Hvis du har set noget på TV (såsom nogle reklamer) eller i en voksenfilm, der giver dig lyst til at bruge sexlegetøj sammen med din partner, så nævn det tilfældigt for dem (for eksempel “Var den scene eller reklame ikke interessant?”, “Kunne du nogensinde overveje at gøre noget lignende?”).

Hvis de virker interesserede i at fortsætte samtalen, så prøv noget lignende, og test af hvordan de reagere.

Spil og sjov med sex

Hvis du stadig har svært ved at starte samtalen om sexlegetøj i dit parforhold, synes vi at du skal prøve at starte med et sexet spil.

Lav en date aften ud det, det er måske længe siden i virkelig har siddet og nydt hinandens selskab og grint, åben en flaske vin og spil et erotisk spil. Dæmp lyset og sæt noget musik på og lad spillet begynde.

Vi har et kæmpe udvalg af frække, sjove og samtale spil – der helt sikkert vil kunne begynde samtalen om sexlegetøj i parforholdet.

Det kan være et par terninger, et skrabelod eller erotiske kort- eller brætspil, der er med til at føre jeres fantasier ud i livet.

Se udvalg af spil og sjov

Forsikre dem om, at det ikke er for at erstatte dem, eller fordi de er dårlige i sengen

En stor grund til, at nogle mennesker kan være tilbageholdende med at tale om legetøj i soveværelset er, at de tror, det er et tegn på, at noget ikke går godt, eller at deres partner ikke er tilfreds.

For at berolige deres sind, prøv at gøre det klart, at det ikke handler om at erstatte dem – det handler om at prøve noget nyt, gøre dit sexliv endnu mere spændende og opdage disse nye ting sammen.

Det er som at prøve en ny restaurant eller udforske et nyt sted eller at tage på ferie. Selvfølgelig, er man helt sikker på man elsker det sted, du besøger hele tiden, men det er altid sjovt at kaste noget nyt ind i blandingen og opdage helt nye oplevelser.

Hop ikke ud i noget stort eller kompliceret

Det er muligt, at din fantasi involverer, at din partner bruger en kæmpe dildo på dig, eller får dem til at bruge noget lignende. Men hvis du aldrig har prøvet den type leg før, er det bedste at starte beskedent.

Selvom det kan være fristende for at få det mest kostbare eller højteknologiske legetøj, du kan finde, i håbet om at få den bedste oplevelse for jer begge, er det afgørende at vænne sig til at bruge dem og se, om de virker for dig først.

se udvalg af legetøj til par

Lad være med bare at introducerer et legetøj i midt session uden at advare din partner

At overraske nogen med noget, som de ikke har accepteret at bruge, kan give bagslag, selvom du har de bedste intentioner.

Sørg for, at de er opmærksomme på legetøjet på forhånd, og er glade for, at du bruger det. Det er så op til dig at beslutte, hvornår du vælger at bringe det i spil.

Husk at have det sjovt

Det kan være skræmmende og stressende at oparbejde modet til at have en sexlegetøjsdiskussion, og det kan føles, som om dit sexlivs fremtid afhænger af, hvor godt det går.

Husk dog på, hvorfor du vil udforske sexlegetøj i første omgang.

Det er fordi sex er sjovt, og du vil gerne gøre det endnu sjovere. Tag det ikke for seriøst, og se det ikke som at være starten eller enden – sexlegetøj er fantastisk, men fornøjelig sex med din partner er vigtigst.

Respekter hinandens beslutninger

I sidste ende, hvis de beslutter, at sexlegetøj ikke er noget for dem, skal du respektere, at det måske ikke er noget for dem lige nu.

Dermed ikke sagt, at de måske ikke genovervejer i fremtiden. Giv dem al den information, du kan om, hvorfor du synes, det ville være sjovt – plant frøet til fremtidige samtaler, og overlad resten til dem.

Det bedste sexlegetøj for par

Magic wand

En wand-vibrator er en kraftig vibrator, som kan bruges over det hele på din krop. Den er ikke kun begrænset til intim leg, men også for en dybdegående massage til dine ømme muskler.

En Magic wand kommer ofte med et blødt afrundet hoved, som er ment til at sørger for maksimal nydelse mod huden eller dine privat dele

se udvalg af migic mand

Vibrator æg

Et vibrator æg er et fremragende valg for et par, da de ofte kommer med en fjernbetjening til kontrol af indstillinger.

Dette vidunder æg bruges ofte med en partner der ejer en vagina, siden et æg ofte ikke er krummet og dermed ikke er særlig sjovt at bruge til anal sex.

Det eneste du skal gøre, er når du bruger et vibrator-æg, er at indsætte ægget, aflevere fjernbetjeningen til din partner og lad legen begynde.

Pleaser Private Play Sexlegetøj
se udvalg af vibrator æg

Vibrerende trusser

En trusse vibrator er et eventyrligt og fabelagtigt valg for dem der elsker noget håndfrit sjov.

Din partner vil opleve at blive stimuleret på den mest diskrete måde, som din elsker vil hungre efter mere og mere.

Din partner er måske vild med tanken om at have fuld kontrol over dig? Så er dette legetøjet for dig. I vil hurtigt blive enige om at denne form for forspil er noget af det frækkeste, I har prøvet.

Pleaser Private Play Sexlegetøj
se udvalg vibrerende trusser

Penisring

En penisring har ufattelige mange fordele. En penisring kan være spændende og givende for en penis-ejer og kan hjælpe dig med at holde klimaks en tand tilbage, så I kan nyde hinanden længere i soveværelset.

Ideen er at ringen skal bæres på basen af penissen. Når en penis ring bæres kan den også være med til at forsinke ejakulation og kan også hjælpe med et æstetisk udseende til penissen – venerne er mere synlig, penis vokser og glansen bliver mere fremtræden.

Mange har dog udvidet denne base model og produceret en penisring med vibrator. Med vibratorerne bør den stimulere begge parter og tilføje den ekstra pirrende sensation, som vi alle elsker.

Pleaser penisring Private play sexlegetoej
se udvalg af penisring