Elskovskovskugler

Her finder du vores udvalg af de populære elskovskugler eller bækkenbundkugler som nogle også kalder dem. Find elskovskugler der træner og fornøjer på samme tid. Køb fra de bedste producenter lige her hos Private Play.

Shop løs i elskovskugler

-33%
199,00 kr.
-20%
-50%
-25%
299,00 kr.
-23%
99,00 kr.
-15%
-15%
-8%
-20%
-17%
149,00 kr.

Elskovskugler – intet mindre en et vidunder!

Hos Private Play har vi et stort udvalg af bækkenbundskugler også kaldet elskovskugler. Klik dig gennem det store udvalg og find elskovskugler i sæt, til øvede og nybegyndere. Der er helt sikker noget for en hver smag.

Med elskovskugler opnår du en effektiv orgasmetræning, men det er ikke alt:

Med elskovskugler træner du din bækkenbund, således muskulaturen bliver stærkere. En stærk bækkenbund er god i flere henseender.

For det første bevirker en styrket bækkenbund en stærkere og mere nydelsesfuld orgasme for dig selv. Sanseindtrykkene i dit underliv intensiveres, hvormed du kan opnå en mere eksplosiv orgasme.

For det andet vil du med en stærk muskulatur forneden kunne give din mand en mere intens oplevelse under selve sex-akten. Du vil sågar være med til at bestemme, hvornår han kommer, da hans orgasme kan påvirkes af, hvor stramt du spænder om ham. Med en særlig stærk bækkenbund kan du sågar lege med ham og være med til at styre hans orgasme.

For det tredje betyder en stærk bækkenbund, at du lettere kan holde på vandet – også under et grineflip, og når du hopper i trampolin eller løber. Efter en graviditet ville de fleste kvinder have godt af intensiv bækkenbundstræning. Men de færreste får det ikke prioriteret, da en nyfødt ofte kræver al ens energi. Heldigvis er det aldrig for sent at komme i gang. Muskler kan trænes, og det eneste, det kræver, er din beslutning.

Fantastiske Fordele ved elskovskugler:

1. Elskovskugler fåes i flere vægtklasser, hvormed du kan starte fra bunden og træne dig op.

2. Elskovskugler fåes i flere design, hvormed din træning aldrig bliver ensformig.

3. Brugen af elskovskuglerne er for de fleste en nydelse i sig selv og kan med fordel bruges som forspil.

4. Elskovskuglerne er ofte udstyret med roterende kugler indeni, hvormed du opnår en pirrende og sitrende fornemmelse, når du bevæger dig med dem i.

5. Blot 15 minutters træning dagligt er rigeligt.

6. Elskovskugler er lette at rengøre. Brug blot vand og sæbe. Se vores udvalg til rengøring af elskovskugler.

Således er elskovskugler både nødvendige for at styrke den kvindelige anatomi samt ren og skær nydelse.

Massage & orgasme i 1

Lyder perfekt ikke? Løsningen er lige her med Satisfyer Magic Mand

Denne magiske sorte vibrerende tryllestav kaldet “Satisfyer Wand-er Woman” er ideel til sanselig kropsmassage, muskelafspænding og ikke mindst til at stimulere dine mest intime dele der . Denne stimuleringsstav er genopladelig, vandtæt og tilbyder ikke mindre end 50 vibrationskombinationer!

Spænding, muskelsmerter eller lyst til en vild orgasme? Bare rolig alt det klarer  Wand-er Woman vibratoren fra Satisfyer nemt!

Køb den her