Gokkeæg / Onaniæg

Kært barn har mange navne. Her finder du de populære gokkeæg og kendt som TENGA egg eller onaniæg. Det er noget af det mest populære sexlegetøj til mænd nogensinde produceret. Se det store udvalg og læs nederst på siden mere om hvordan du bruger onani æg til mænd. Med disse æg får du en MEGA dejlig onani / handjob oplevelse der giver lækker følelse omkring din penis. Det er den perfekte måde at forkæle dig selv eller manden hele året rundt – eller som det perfekte påskeæg. God æggejagt 🙂

-40%

Onani æg / gokkeæg – det skal du vide

Det er ingen hemmelighed, at folk onanerer og nutidens verdens er så progressiv og udviklet, der er mange måder, man kan starte op på og få opfyldt sine behov. Adskillige sexlegetøj er designet til at pifte dit sexliv op, og lige så mange er også designet til onani som for eksempel dildoer. Mens nogle mennesker vælger at gøre det med hånden, kan andre lide at stole på deres sexlegetøj. For de mænd, der kan lide at prøve noget nyt en gang imellem, er onani æg et godt valg. Lige på linje med pocket pussies og andet praktisk onanilegetøj er onaniæg en gave til dem, der gerne vil tilføje lidt ekstra til deres sexede alenetider.

Hvad er et onani æg?

Et gokkeæg, tenga egg – kært barn har mange navne. Navnet på dette sexlegetøj lyder måske en smule forvirrende, men det yder fuld retfærdighed til dets udseende såvel som funktion. Ligesom du måske tror, er et æg et onani- eller sexlegetøj, der ligner skallen på et æg. Dette ægge vidunder indeholder et blødt, gelélignende stof, der har en tekstur, af det der minder om en stressbold. Dette mandlige gokkeæg sælges generelt i en pakke med seks. Emballagen matcher ofte den faktiske emballage af normale æg, som man finder i supermarkeder. De fleste æg er lavet til en eller højst tre gange brug. Det bedste ved disse sexlegetøj er, at det kommer indbygget med glidecreme, så du ikke behøver at bekymre dig om at finde den helt rigtige glidecreme, der passer sammen med dit legetøj.

Et onaniæg er faktisk delt op i tre dele

 1. Den ydre del

Skallen eller den ydre del af dette legetøj er det, der giver det sit navn. Kapslens skal er lavet af hårdt plastmateriale, som dog stadig er skrøbeligt nok til det kan knækkes – dette er for at introducerer autenticitet. Når du bruger dit æg for første gang, er det meningen, at skallen skal være knækket for at kunne få indholdet, inde i ægget, ud.

 1. Det indre æg

Du vil opdage, at den indre del af ægget er lidt af konsistens, som et hårdkogt æg. Denne del er enten lavet af hudsikkert gummi eller silikone. Det, der bringer glæde for brugeren, er teksturen eller designet af det indre æg. Da de fleste af disse skønheder kommer i et sæt med seks, vil du have masser af mulighed foran dig til at prøve af.

 1. Den tilhørende glidecreme

Den mest afgørende del af et mandligt gokkeæg er smøremidlet, det kommer med. Glidecremen kan kaldes essensen af ​​legetøjet. Smøremidlet leveres i en lille pose med tanke på, at æggene er lavet til engangsbrug. Det er bedre at bruge det smøremiddel, der følger med æggene, da det er det, der ideelt passer sammen med den indre del af ægget. Hvis du oplever, at du mangler glidecreme, er det en god idé at bruge en vandbaseret glidecreme.

Hvorfor burde jeg købe et “gokkeæg”?

Da mandlige onaniæg vinder så meget popularitet på det seneste, er det kun naturligt, at man kan undre sig over de særlige egenskaber ved disse japanske æg-sex-legetøj. Her er der nogle grunde til hvorfor disse gokkeæg er så godt et valg for alle mænd derude.

 • Det er lavet af ekstremt hudsikkert materiale og holder dine kønsorganer sikre mod allergiske reaktioner som udslæt. Det faktum, at disse billedskønne æg til mænd kun er beregnet til engangsbrug, betyder at de hudproblemer, der kan være forårsaget af forkert vedligeholdelse, også er udelukket.
 • Æggene er ret rejsevenlige. Den kompakte, lommevenlige størrelse af disse æg betyder, at du ikke behøver at vente på at komme hjem for endelig at nyde en dejlig afslappende fornøjelsessession. Desuden betyder den rejsevenlige størrelse, at du kan have disse æg med dig, når du rejser lange afstande, hvilket er ret svært, når det gælder andre større og tungere legetøj.
 • Da der er 6 forskellige æg i næsten de fleste pakker, behøver du aldrig være bekymret for at investere i et dyrt legetøj, som kan blive kedeligt efter et stykke tid. Hvert et gokke æg har en unik følelse og tekstur, som betyder at hvert nyt æg vil være en helt ny sensation for dig.

Sådan bruger du et onaniæg

Det er ret nemt at bruge et onaniæg, selvom det umiddelbart kan lyde som et alien-koncept. Følg vores trin-for-trin forklaring for at sikre, at du får den bedste oplevelse, når du bruger den for første gang.

 • Sørg for, du er komfortabel på en seng eller et hvilket som helst andet sted, som har en flad, hård overflade som du lægger på, så du bedst muligt kan begynde din æg-onani-hygge.
 • Hav en glidecreme ved hånden. Ethvert vandbaseret glidecreme fungerer med både gummi- og silikoneæg
 • Knæk ægget op. Du behøver ikke at knække det som et rigtigt æg, da skallen er designet i to adskillelige dele. Træk fra begge ender, og det vil løsne sig med det samme.
 • Tag indholdet ud og sørg for at alt er hvad det skal være. Hvis glidecremen følger med seperat, og skal påføres selv, sørg da for at tage den ud og sprøjt glidecremen ind i silikoneægget, som du har tænkt dig at bruge. Der vil være et hul for bunden af ægget, hvor du kan sprøjte glidecremen ind og derefter indsætte penis.
 • Langsomt indsæt hovedet og derefter skaftet ind i ægget. Hold øje med, hvis du begynder at føle dig utilpas på nogen måde, selvom det er højst usandsynligt.
 • Hvis der er for meget friktion, når du bruger ægget, tilsæt ekstra glidecreme til blandingen. Sørg for det er vandbaseret, dette er altid et sikkert bud på det passer sammen med materialet af dit legetøj.
 • Hvis du tilfældigvis klimakser inde i legetøjet, så kan det ikke bruges igen. Men hvis alt ser ud til at være rent, og der ikke er tegn på nogen “rester” efter din hede session, kan det bruges en eller to gange mere, men ikke mere end det.
Tenga Onani Æg Boxy
Tenga Onani Æg Variety 6 Pack

Hvordan vælger jeg det helt rigtige onaniæg?

At vælge det helt rigtige æg til dig kan være en længere process. Derfor har vi lavet en række punkter nedenunder, som vi anbefaler man burde tage i mente, når man skal til at købe sine sexæg.

 • Mandlige onaniæg er tilgængelige på mange online platforme, så du skal sikre dig, at du køber fra enten den officielle hjemmeside eller en betroet partner, så du ikke ender med en knock-off.
 • Start i det små og få en pakke med én først. Hvis du aldrig har prøvet et æg-onanilegetøj før, kan det tage mindst et forsøg at vænne sig til fornemmelsen. Når du er sikker på, at du har forstået processen, kan du bevæge dig videre og købe en pakke med forskellige slags teksturer og finde ud af, hvilken der passer dig bedst.
 • Gummi og silikone er de to store valg, du finder med hensyn til materiale. Husk og have hudsikkerhed og allergier i mente, når du vælger.
 • Når du skal vælge mellem teksturer, vil du støde på nogle interessante parringer og valg. Vær opmærksom på beskrivelsen og billederne af hvert æg for at finde det, der passer dit behov.
 • Størrelsen er generelt ikke et problem, når du køber en gokkeæg, da de er ekstremt strækbare og nemt dækker hele penis, når du starter penetrationen. Hvis der er muligheder for størrelser med et bestemt legetøj, så følg størrelsesguiden for at få det mest passende til dig selv.

Hvilke typer af onaniæg findes der egentlig ude på markedet?

Det er et rigtigt godt spørgsmål. Vi har udvalgt nogle af de største producenter af onaniæg, og med dette kan det hjælpe dig til at finde inspiration til hvilke du kan og har lyst til at købe.

Tenga

Tenga er et innovativt japansk sexlegetøjsfirma til mænd, der kan prale af en række diskrete, super tilfredsstillende sexlegetøj til mænd.

Grundlagt i 2005 og nu et af de mest elskede mærker inden for erotisk mandlig fornøjelsesteknologi, Tenga har specialiseret sig i spændende mandlige onani produkter, der ikke ligner menneskelig anatomi. Deres sortiment omfatter alt fra engangslegetøj til langtidsinvesterings legetøj

At bruge tenga-legetøj svarer til, hvordan man bruger en Fleshlight: bare smør dem op med vandbaseret glidecreme og indsæt penis for at nyde detaljerede, forbløffende teksturer. Disse vidundere er en enkel og spændende måde at ændre dit solospil på, og da de ikke drager inspiration fra andres penis eller vagina form, nyder mange par at bruge dem sammen for at forbedre deres forspil.

Satisfyer

Satisfyer æg introducerer en ny verden af vidunderlige fornemmelser. 

Satisfyer tilbyder gokkeæg / onaniæg, som kan bruges i badekarret eller brusebadet og andre “gokkeæg”, som bruger Hydro-Active TPE, hvilket betyder, at der ikke er behov for glidecreme. 

Satisfyer tilbuder også engangsmasturbators til ham, der vil opleve vidunderlig nydelse under leg.

Du finder sexæg som er fleksible, nemt at tage med på vejen og nemt tilgængelig derhjemme, hvis man nu ønsker det.

Satisfyer Bubble Masturbator Æg 3 Pak
Tenga Onani Æg Variety 6 Pack