Gaveidéer til ham – Gaver til manden der har alt

Gaveguide til manden der har alt-min

Velkommen til vores gaveguide, skabt specielt til manden, der tilsyneladende har alt!

Her finder du et væld af unikke gaveideer, der spænder fra erotiske oplevelsesgaver til særligt udvalgte produkter. uanset om det er til jul, fødselsdag eller en anden speciel lejlighed, har vi sammensat en liste over gaver til ham, der vil vække glæde og overraskelse.

Lad dig inspirere af vores gaver til manden, gør din kærestes dag ekstra speciel med den perfekte gave, der viser hvor meget du begærer ham. Udforsk vores udvalg af gaver til mænd og lad os hjælpe dig med at finde den ultimative gave til manden der har alt. Et lille pro-tip, gaven skal nok ikke åbnes foran hele familien.

Penisring

En oplagt gaveidé er en penisring. Disse skønheder kommer i et varieret udvalg lige fra enkle og prisvenlige modeller til avancerede varianter med indbyggede vibratorer.

Penisringe er ikke kun for de erfarne, men også for dem, der ønsker at udforske nydelsen ved sexlegetøj. Denne lille, diskrete enhed kan bidrage til at forlænge en kraftig erektion og give ekstra intensitet til oplevelsen. For mange mænd og deres partnere er penisring en skøn tilføjelse og styrker deres intime forhold.

Giv en gave, der bringer glæde og fornyet intimitet til parforholdet. Udforsk vores udvalg af penisringe og find præcis det, der vil berige jeres fælles stunder.

Penisring med Vibrator

Når det kommer til at finde den perfekte gave til ham, er en penisring med vibrator en populær mulighed. Denne funktion gør ikke kun godt for ham, men pirrer også klitoris, hvilket skaber en intens og forlænget nydelse for begge parter. Resultatet? En fælles ekstase, der vil vi få jer i ekstase.

Påsætning af en penisring er vigtig for komfort og effekt. Den bør sidde stramt nok til at bevare en kraftig erektion, men ikke så stramt, at det bliver ubehageligt. Ved at forhindre blodgennemstrømningen lidt, forlænger penisringen både størrelsen og varigheden af erektionen. Det er den perfekte tilføjelse til sengebordet, der kan skabe uforglemmelige stunder af intimitet. Derved er det også den perfekte gave til manden, der har alt.

Penis Vibrator

Når det kommer til at glæde den særlige mand i dit liv, er nøglen til en uforglemmelig gave at vælge med den nedre region. Fejlagtigt går mange mænd rundt med en forestilling om, at vibratorer mest er noget for kvinder.

Sandheden er, at også mænd kan få stor nydelse af vibratorer, og hvis de tror andet, snyder de kun sig selv! Med en penis vibrator kan manden nyde pirrende vibrationer, samt en dejlig onanioplevelse uden at yde noget for det. Kort sagt vil en penisvibrator gøre arbejdet for dig, mens du kan fokusere på blot at nyde den overvældende stimulation.

I kan let inkorporerer en penis vibrator i jeres fælles kærlighedstuner – en penis vibrator er nemlig også perfekt under forspil og opvarmning inden sex. Derudover er de særligt fikse, da de sagtens kan bruges og stimulere din penis, selvom penis ikke nødvendigvis er erigeret. På denne måde kan den forbedre dit sexliv samt hjælpe dig, når du har brug for en god og kraftig erektion.

Prostata Stimulator

Giv en vanvittig orgasme som gave! Med den rette stimulering af prostata, kan manden i dit liv opnå uanede højder for orgasmen. Det er ikke alle mænd, som tør springe ud i anal stimulering. Men vi tør godt love, at hvis du forsigtigt prøver dig frem, både alene eller sammen med din partner, så vil du, når du først har prøvet disse nye højder af orgasmer, aldrig undvære det igen. Den intensitet af orgasmen som prostata stimulering medfører, åbner en helt ny verden for manden.

BDSM

Kræv din ret, tag kontrollen over din mand og lad din ham få en gave fuld af dominans.Der findes et utal af måder, hvorpå man kan tilføre lidt ekstra ny spænding i soveværelset.

Inden for BDSM udstyr finder du en bunke af muligheder for at at udforske hinanden og jeres sexliv. Med BDSM kan I udforske princippet om dominans, hvor du enten kan tage kontrol over din partner, eller lade dem tage kontrol over dig og din krop. Dette kan være pirrende og spændende.

Private Play har fingrene i masser af det – og i bedste kvalitet. Om det blot er et sæt håndjern til nybegyndere eller noget mere specifikt de øvede. Hos Private Play finder du i vores kinky BDSM hjørne alt, hvad du kan fantasere om.

Oplevelsesgaver der bliver husket hele livet

Giv gaven af en erotisk oplevelse der vil blive skrevet i historiebøgerne. Varm godt op og forlænge forspillet med en lækker erotisk massage, brug evt. en massageolie med duft eller smag.

Dæmp lyset og kom helt ned i kroppen mens der bliver tændt op for de frække forventninger. Hvis du vil tage den erotiske massage til et helt nyt niveau, kan du med fordel inkorporere  BDSM legetøj.

Brug et blindfold, for at styrke alle andre sanser, og øg spændingen ved at binde ham fast og tage styringen over hans seksuelle nydelse. Tag denne erotisk massage til et helt nye højder, ved at anvende legetøj på ham, f.eks. en penis vibrator, et æg – det er kun din fantasi der sætter grænsen.

Forkæl din partner med en erotisk massage.

Til jer begge – Spil og Sjov

Giv en gave, I begge kan nyde! Sex skal være sjovt, frækt og helt igennem fantastisk. Genfind kemien, hav sjove og lærerige samtaler om jeres sexliv og fantasier ved hjælp af sexede og sjove spil. Nyd hinanden, dæmp lyset, åbn en flaske og sæt musik på. Disse vidunderlige spil er fantastiske at bruge som forspil.