Sådan rejser du med sexlegetøj

Tag Sexlegetøjet med på ferie

Sommeren er her endelig, og vi er klar til at hjælpe jer med at gøre din ferieoplevelse ekstraordinær! Vi har samlet det perfekte rejsevenlige legetøj, så du kan krydre din sommerferie.

sådan rejser du med dit sexlegetoej

Tips og tricks til turen

Når du planlægger at rejse med dit sjove legetøj, er der nogle vigtige ting, du skal overveje for at gøre din rejse behagelig og problemfri. Vi har lavet en guide for at sikre, at du har en fantastisk rejseoplevelse!

Undgå metal og stål

Metal- og stållegetøj kan være tungt og kan give problemer i sikkerhedskontrollen, når du skal igennem metaldetektoren. Vælg i stedet legetøj der er lavet af silikone, da det er lettere og mere rejsevenligt. Et lækkert alternativ til metal- og stillegetøj er glas, det er samtid også mere rejsevenligt.

Lad den store dildo bliver derhjemme

Når det kommer til rejselegetøj, er det bedst at vælge mindre og mere diskret legetøj. Lad de store bombastiske dildoer blive hjemme, for at undgå ubehageligheder.

Lad os være ærlige, nogle af de store og tunge drenge, er jo næsten et våben i sig selv.

Sikkerhed

Før du begiver dig ud på en rejse med dit elskovslegetøj, er det vigtigt at du tjekker de lokale love og regler. Nogle lande kan have restriktioner på eller forbud mod visse typer legetøj. Så sørg for at undersøge de mulige restriktioner og love, for at undgå problemer på din ferie.

Batterier og opladere

For at undgå skrækscenariet om et forsinket fly og en bombetrussel forårsaget af en vibrator – sørg for at fjerne batterierne, for guds skyld! En anden fordel ved at fjerne batterierne under transporten er, at der bliver sparret på batteristrømmen, så du kan nyde dit legetøj endnu mere. Skal du på en lang ferie, så husk ekstra batterier – så du kan nyde dit legetøj hele ferien.

Hvis dit legetøj er genopladeligt, skal du sørge for at medbringe de nødvendige adaptere til landets spænding og stik.

Opbevaring og rengøring

For at undgå uønsket opmærksomhed, er det en god ide at pakke dit legetøj i en neutral emballage eller opbevaringspose. Sørg for at opbevare dit legetøj i en ren opbevaringspose, hvis du medbringer flere stykker legetøj, skal de opbevares i separate poser. Ved at opbevare dem i separate poser, undgår det kontakt med andre ting i bagage og sikre bedre hygiejne.

Sørg for at rengøre dit legetøj både før og efter brug og lad det tørre, inden du pakker det ned igen.

Glidecreme og legetøjsrens

Hvis du medbringer glidecreme og legetøjsrens, skal du huske at pakke det som væske i forhold til sikkerhedsreglerne for flyrejser. Hvis mængden af flydende produkter overstiger den tilladte mængde i håndbagagen, er det en god ide at pakke det i din indcheckede bagage. Sørg for at tjekke dit rejseselskabs retningslinjer, da reglerne kan ændre sig.

Vores Ferie Favoritter

Her får du Private Plays bud på nogen ad de bedste sexlegetøj favoritter som er praktiske og fantastiske at tage med på ferie. Tag dem med dig over alt i verden.

Penisringe

Penisringe er populære bland par og mænd, og så er de yderst rejsevenlige. De fleste penisringe er kompakte og er lavet af et fleksibelt materiale som silikone, hvilket gør dem nemme at opbevare og diskrete at transportere. Penisringe giver ekstra stimulation og forbedre erektionen, så I kan nyde hinanden i længere tid. Nogle penisringe kommer endda med indbygget vibrator for ekstra nydelse.

Minivibrator

En minivibrator er ideel til rejser, da den er lille, diskret og nem at gemme i din taske eller kuffert. De små kompakte vidundere er designet til at levere kraftige vibrationer, på trods af den lille størrelse. De fleste modeller har forskellige vibrationsindstillinger og kan bruges til både klitoris- og vaginal stimulering. Hvis du vil have ekstra bang for din buck, skal du finde en mini vibrator med fjernbetjening eller en der er app-styret. På den måde, kan din mini vibrator fungere som en trussevibrator for et yderst frækt forspil.

Klitorisvibratorer

Klitorisvibratorer er perfekte til soloeventyr eller parlege. De er designet til at stimulere klitoris og kan give intense og målrettede vibrationer. Rejsevenlige klitorisvibratorer er typisk små, stilfulde og diskrete. De kan nemt pakkes ned i din toilettaske eller håndbagage – og hvis nogen spørger, kan du jo bare sige at det er en porerenser.

Tenga Æg

Tenga Æg er engangsprodukter designet til en ekstra fræk onanisession. De her små, diskrete æg er lavet af et blødt og elastisk materiale og indeholder forskellige teksturer indvending for at give en lækker og behagelig oplevelse. Sådan et æg er enormt rejsevenligt, da det er kompakt og let kan gemmes væk i din toilettaske eller lomme. Hvis du plejer et Tenga æg, kan det sagtens bruges flere gange – så du kan nyde din favorit hele ferien.

Trusse vibrator

Hvis du er til frækt forspil eller diskret stimulering i offentligheden, kan et par vibrerende trusser eller en trusse vibrator være noget for dig. De vibrerende trusser er et sjovt og spændende stykke legetøj, da du selv kan betjene den solo, eller lade partner styrer din vej til orgasme. En vibrator som disse, er ikke kun diskrete med også behagelige at have i trussen. Den lille størrelse, gør det også nemt at pakke den ned i din toilettaske, lomme eller håndbagage.